Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első alkalomra milyen biztonságos védekezési mòdszert használjak?
3 hònapja vagyok együtt a párommal.Eddig nem voltam férfival, amiről tud a párom ezért nem is erőlteti a dolgot addig amìg nem állok készen rá. Szeretném ha végre megtörténne közöttünk az első szex. Milyen biztonsagos védekezési mòdszert ajánlotok? Hiszen szeretkezni nem észnélkül kell.
Olvasgattam utána a neten és sokan mondják az òvszert csak hát dokan mondták itt a gyakorin hogy kiszakadt nekik és nem szeretnék első alkalomkor balesetett és szeretném azért tényleg élvezni nem pedig aggòdni hogy mi lesz ha... Fogamzásgátlòn is gondolkodtam de hát addig amìg nem élünk napi szinten nemi életet addig még nem kezdenék bele.
19/l
Szerintem itt a válaszadók 90%-a csak azért írja, hogy kiszakadt a gumi, mert nem akarja bevallani, hogy cseszett védekezni. Ennyi selejtes gumi a világon nincs, mint ezen az oldalon...
10 évig használtam rendszeresen óvszert, több márkából is, soha, egyetlen egy darab sem szakadt ki. Soha. És nem évente kétszer szexeltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!