Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az óvszer mennyire biztonságos?
Nemrég kezdtem nemi életet élni, eddig egy óvszer sem szakadt ki, de többen mondják valakinek több/ valaki kevesebb gumi, de kiszakad néha, és hogy így nektek mi a tapasztalatotok?
Csak gumival védekezünk.
Az óvszer nem biztonságos
Haverom is abba döngette meg a csajt aztán az asszony férje csak agyon verte a ház előtt
Szóval attól még hogy gumit húz az ember az nem védheti meg mindentől
Az én tapasztalatom az, hogy csak azoknál szakad ki az óvszer, akik valamit rosszul csinálnak: nem megfelelő az óvszer mérete vagy minősége, nem megfelelő a felhelyezés stb. Húgoméknál rendszeresen kiszakadt az óvszer, mire rájöttek, hogy ők cseszték el, nem az óvszerek voltak hibásak. Én már fogamzásgátló tablettát szedek évek óta, de előtte olyan 8-10 évig kizárólag óvszerhasználattal volt tapasztalatom, és SOHA nem szakadt ki, semelyik partnerrel, semelyik fajta.
De a másik: nagyon hülyének kell lenni, hogy legkésőbb az aktus végén ne tűnjön fel, hogy kiszakadt az óvszer. Akkor még mindig van mit tenni (esemény utáni tabletta).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!