Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mennyire biztonságos védekezés? Valami praktika esetleg?
Figyelt kérdés
A barátom húz óvszert, én szedek tablettát és mindig menzesz után vagyunk együtt egy héttel, illetve három héttel.2018. febr. 12. 16:41
2/15 anonim válasza:
Miért szexel aki ennyire fél, és alapvető dolgokkal sincs tisztában? Ez minden élvezetet elvesz, én így megőrülnék.
Ha jól használják akkor a gumi is és a tabletta is ÖNMAGÁBAN is 99,9%-os védelmet ad, még félidőben is!
3/15 anonim válasza:
Nincsen menstruáció a tabletta alatt és peteérés sincs.
Kicsit még olvasgassatok a témában.
4/15 anonim válasza:
Senkinek nem szabadna tablettat szednie, amig konkretan nem erti a mechanizmusat.
5/15 anonim válasza:
Nem, ezt paranoias ostobasagnak hivjak.
6/15 anonim válasza:
Milyen praktika? Húzza is ki durranásnál. Még lehet fokozni.
7/15 anonim válasza:
Esetleg spirált is tetethetnél fel,meg Nuvaringet,de a vaszektómiát se hagynám ki a helyetekben.
De,valószínűleg egyszerűbb lenne,ha nem is szexelnétek.Annál jobb "praktika" nincs.
8/15 Béla. A Király. válasza:
Szerintem még egy fehér zokni + szandál kombóval bebiztosíthatná magát a párod, mert ez még nem tuti.
9/15 anonim válasza:
Baromi jo lehet koztetek a szex. Mint egy nogyogyaszati rakszures kb
10/15 anonim válasza:
Ha a barátod lenne akkor nem kínoznád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!