Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki melyiket választaná első alkalomra? Gumi vagy tabletta? Melyiket választanátok?
"de gumival meg olyan érzés mintha nem vele veszteném el hanem egy vacak gumival"
Ez jó nagy marhaság. Én a te helyedben a gumit választanám. Az első 1,5 évben én is gumiztam. Utána váltottunk fogamzásgátló tablettára. A Pharmatexet egyáltalán nem javaslom.
Gumi! Több okból is javasolnám.
Egyrészt az első alkalommalommal jól jöhet a plusz síkosítás, ami a gumin van. Másrészt pedig, mivel ritkán találkoztok fölösleges terhelni a szervezeted a fogamzásgátlóval, plusz anyagi szempontból is olcsóbban megúszod.
Mivel még sosem szexeltél, így nem is tudhatod milyen érzés lenne a gumi, ne írd le előre! Nem kell bevenni azt a propagandát, hogy a gumival csak szar lehet, főleg ha még sosem tapasztaltad.
Hát ha nem alkalmi akkor tabletta. De azt se lehet egyből elkezeni szedni. Vérvétel kell, hogy trombózis hajlamos vagy-e, friss rákszűrés kell, és vérvétel a hormonvizsgálathoz, hogy milyen fajta kell neked pontosan. Aki ezek a vizsgálatok nélkül ír fel, azt felejtsd is el, mert az életedbe kerülhet. Egyik barátnőmnek felírta a doki, aztán rosszul lett, és kiderült a kórházban, hogy nem is szedhetne, mert nem alkalmas rá. Tehát ezekre a vizsgálatokra 1 hónapot kell rászánnod. És még az első hónapos szedéskor is védekezni kell mással, csak a második hónaptól hatásos.
Szóval mire minden oké lenne, az 2 hónap.
És gumival sem rossz. Ez egy baromság hogy a gumit érzed és nem őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!