Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Ha 3-4 év szenvedés után...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha 3-4 év szenvedés után kezdenek elhalványulni az érzéseid az iránt, aki sosem akart a tiéd lenni igazán, akkor valójában sosem szeretted őt feltétel nélkül?

Figyelt kérdés

2018. máj. 19. 17:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
86%

Örülj neki,ha sikerül túllépned rajta,s tudsz nyitni mások felé. 5 éve vagyok benne én is.:) Szerintem is sokkal jobb,ahogy az előttem hozzászóló is írta,ha a legelején megmondja,hogy nincs esélyed,ne várj tőle semmit,minthogy ne mondja ki,de ez egy jó 'vicc' legyen neki. Remélem 5 év után mostmár lassan én is elérem azt apontot,amikor másra is fogok tudni nézni,s őt elengedem és nem fogok kísértésbe esni akkor sem,ha ugyanolyan félreérthető jeleket küld,mint eddig. De ha bepróbálkozom,akkor meg koppanok,merthát 'ő nem vonzódik a saját neméhez,nem szeretne semmit,boldog párkapcsolatban él a pasijával'. De mégis előttem jár a lakásában elég gyakran fehérneműben,vagy csak úgy ledobja magáról a törölközőt zujany után,s előttem öltözik fel,holott tudja azt nagyon jól,hogy bele vagyok esve.

A te eseted reményt ad,hogy még én is eltudom őt engedni,s tudok majd talán egyszer nyitni másfelé is.:)

19/L

2018. máj. 19. 18:53
 12/14 A kérdező kommentje:

#11, félreérthető jelek alatt többek között én is ilyeneket értettem, meztelenkedett előttem már egy párszor, illetve meglehetősen intim érintkezéseket kezdeményezett, meg is csókolt. Azért nem szólt már a legelején, mert előtte magam sem tudtam, hogy képes vagyok lányokhoz vonzódni (akár szexuális, akár romantikus értelemben), szóval benne sem merült fel, csak idővel kezdett el körvonalazódni.

Biztos vagyok benne, hogy nálad is eljön majd az a pont, amikor kimerülsz érzelmileg és/vagy megunod.

2018. máj. 19. 19:00
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
En tenyleg nem ertem a hetero noket....miert jo ez a lelki szadizmus,amit muvelnek....
2018. máj. 19. 19:59
 14/14 anonim ***** válasza:
86%
#13 akkor legalább nem vagyok egyedül ebben. :)
2018. máj. 19. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!