Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A mai prkapcsolatba/hazasagba...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai prkapcsolatba/hazasagba az oral kotelezo feltetel?

Figyelt kérdés
2018. márc. 2. 09:31
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
76%
Semmi nem kötelező a szexben, az más kérdés, hogy sokan igénylik, így ebből lehet probléma..
2018. márc. 2. 09:32
 2/13 anonim ***** válasza:
0%
Igen.
2018. márc. 2. 09:32
 3/13 anonim ***** válasza:
39%
Semmi nem kötelező. Mind a két fél vágyjon rá az a lényeg. Más kérdés, hogy volt egy pasi, aki annyira konzervatív volt, hogy nem akarta, hogy a számba vegyem. Nem volt hosszú kapcsolat...
2018. márc. 2. 09:37
 4/13 anonim ***** válasza:
0%
Ez szerintem egyéntől függ. Számomra kötelező. Nem élvezeti értéke van, hanem igenis érzelmi üzenete. Ha nincs, akkor bennem ez úgy csapódik le, hogy igen is hiányzik valami. Persze annak sincs értelme, hogy nagyon ódzkodik tőle. De azért lássuk be, akkor tőlem, a testem egy részétől ódzkodik! Ez persze oda-vissza igaz.
2018. márc. 2. 10:00
 5/13 anonim ***** válasza:
81%
Nem kötelező, de félénkség, vagy prűdség miatt kár nem kipróbálni 😀 Természetes ha valaki totál nem akarja, azt is tiszteletben kell tartani. Nekem volt ilyen barátnőm anno, erre nem volt hajlandó, de amúgy jó volt vele a szex.
2018. márc. 2. 10:02
 6/13 anonim ***** válasza:
0%
igen,vagy megcsalnak.
2018. márc. 2. 10:09
 7/13 Doctor Manhattan ***** válasza:
0%
Alap.
2018. márc. 2. 10:17
 8/13 anonim ***** válasza:
0%
nem kötelező, de elvárt
2018. márc. 2. 11:15
 9/13 anonim ***** válasza:
0%

Nekem nem annyira jön be a punci íze, de azért nem hagyom ki a nyalást, mert ezt normál esetben akkor csak tőlem kaphatja meg.

Ez fordítva is valahogy így kell, hogy működjön.

Ha az első próbálkozásod lesz, azért közöld a pároddal, hogy ne épp most legyen az évszázad szájdugása. Próbáljon meg finomabban közelíteni a dologhoz.

2018. márc. 2. 11:37
 10/13 anonim ***** válasza:
0%
Most veszem észre, hogy az orál szó alatt mindenki a szopást értette. :)
2018. márc. 2. 11:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!