Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szeretem a szexet?
Figyelt kérdés
Mennyire ciki, titkolandó, ha nagyon szeretem, igenylem a szexet?
Napi szinten igénylem, kívánom a szexet.
A férfiaknál ugy veszem észre ez menő, nőknél nem :/
24/N
febr. 7. 20:48
1/14 anonim 

válasza:

Egészségedre.
Én is nagy étvágyú vagyok plus 10 évvel idősebben is mint te.
3/14 anonim 

válasza:

A nőkkel nem kell foglalkozni.Egyébként a legtöbb álszent és vagy nagy kur.va,vagy szeretne az lenni.Én is szeretem,a férjem is,szerencsénk volt egymással.40 felett vagyunk.
4/14 anonim 

válasza:

Sajnos nekem nem sikerült olyan nőt kifognom. Most meg már vén vagyok hozzá. De neked még előtted az élet. Kívánom, hogy találj hozzá magadnak megfelelő partnert.
6/14 anonim 

válasza:

Ha kamu h nem .
A szex nálam mindennapos lenne ja találnék valakit erre. De így marad a maszti műpuncival. 34f
7/14 anonim 

válasza:

most panaszkodni jöttél, vagy dicsekedni?
9/14 anonim 

válasza:

Titkolandó... - senkire sem tartozik, én sem beszélem meg a szomszéddal mekkorát kúrtam éjjel.
Ciki... - nem ciki, legfeljebb az ha valaki kamuzik 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!