Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves érett 40-es NŐK!Szeretem a feleségem kényeztetni a szexet is élvezünk ,van pár dildò amit be vetünk nagyon élvezi.Átlag pár vagyunk de úgymondván ki jön a feleségemből a "rossz" ami persze nagyon jó. Ti hogy fogatátok az elsö dildòt?
Figyelt kérdés
Én dobtam fel a dildò ötletét, mondtam is neki ez nem gáz sok pár használ,sőt vannak akik 3-ba is csinálják .okt. 7. 06:48
1/9 anonim válasza:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Sokan szeretik es rühellem csak hogy a pasik ezen moziznak
2/9 anonim válasza:
Nekünk is van dildó, csiklóizgató, plug. Szivesen használjuk a férjem is élvezi, hogy én élvezem. Szintén 40es pár vagyunk.
4/9 A kérdező kommentje:
2-es köszi az értelmes választ, mondtam is a nejemnek nyugi sokan használnak ,élvezi nagyon bár vastagabb mint az enyém😁de pont az a jó benne .Minden alkalomkor elő kerül, sokkal jobb a szex mint máskor én is imádom élvezem mikor látom neki mennyire jó.Mikor már be van készítve be is pirul az asszony 😁😁
okt. 7. 09:47
5/9 anonim válasza:
Van legalább 2-3 vibrátorunk, 1 nagyobb méretes dildó, több plug meg kisebb játékszer. Imádjuk használni őket, feleségem üvöltve élvez el tőlük, nekem meg tetszik a látvány. Van amikor csak ketten vagyunk, hangulat függő teljesen. :) Szóval ez normális, ameddig előtted csinálja (mondjuk én feleségem, ha egyedül van itthon akkor is használja), de nem másik pasival.
6/9 anonim válasza:
" ki jön a feleségemből a "rossz" "
Úgy érted össze fossa magát?
7/9 anonim válasza:
Igaz én csak 33 vagyok, de nálunk is van vibrátor. Használjuk is sex kozben. Nem mindig, csak néha néha, de kellemes plusz élményt ad hozzá.
8/9 anonim válasza:
A párom 37 éves és van neki két vibrátora, amikor mondom neki, hogy masztizzon előttem, akkor azt mondja, az csak akkor kell neki, ha nem vagyok otthon így csak magának csinálja és nem ad műsort.
9/9 A kérdező kommentje:
6-os nem úgy értem ,úristen...az hogy rendesen be indul mond pár kellemest.
okt. 7. 13:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!