Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék venni a feleségemnek egy nyuszit születésnapjára mert állandóan mondogatja nekem h nagyon szeretne és nem szeretnék neki ékszereket venni most mert tele van a fiókja inkább erre gondoltam. Rossz ötlet?
Igen rossz ötlet!
A nyuszi élő, érző kis jószág, 10 év elköteleződést jelent.
Nem lehet csak ugy betenni egy fiókba amikor éppen nincs kedvetek vele foglalkozni.
Dehogy rossz ötlet. Ha megunja, qrvajó vadas van belőle. :D
32/f
Én azt tartom, hogy élőlényt nem ajándékozunk.
Menjetek el együtt és vegyetek úgy egy nyulat. Ne mondd el neki, hogy hova mentek előtte.
Amennyiben így is szeretné, akkor hajrá.
Párom ezt úgy csinálta, tengerimalaccal, hogy megbeszéltük, nyáron veszünk, költözés előtt semmiképp. Tehát megegyeztünk, hogy tényleg akarjuk, tudjuk mivel jár, tudjuk mire van szüksége. Ezt követően egy héttel később arra mentem haza, hogy a szoba közepén a ketrec, szépen berendezve, benne muttyog a kis dög. Egyáltalán nem számítottam rá, és így is hatalmas meglepetés volt, együtt azzal, hogy vállaltuk a felelősséget is már előtte. Szóval jó ötlet, amennyiben tényleg szeretnétek a "teher" részét is, nem csak a cukinyuszit. Viszont ez mindenképpen legyen biztos előtte..
(Azt ugye nem kell mondanom, hogy egy nyuszi nem nyuszi, ahogy egy tengerimalac sem tengerimalac (tehát 2 kell belősle)és így tovább, hogy a nyuszit ki kell engedni olykor,mozogjon a lakásban, hogy 2 nyuszi legalabb 100as ketrecet igényel, hogy vegyszerezett zöldséget nem kaphatnak, és kifejezetten nekik való táp kell, nem mindenféle magvak..3 napra nem tudtok elmenni, hogy ha nincs aki etesse itassa, és a törpenyúl nagyra nő, bár nem akkorára mint a mezei?)
Ne.
Egy nyuszi nagyon kényes állat, szinte nulla az immunrendszere...olvass először utána mivel jár állatorvoshoz vinni.
# 6 Ez nagyon jó ötlet!
Így legalább el is tudja dönteni, valóban akarja-e, és ráadásul ő maga választhatja ki, melyik nyulat szeretné, biztos nagyon izgatott lesz és emlékezetes. :))
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!