Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék venni a feleségemnek egy nyuszit születésnapjára mert állandóan mondogatja nekem h nagyon szeretne és nem szeretnék neki ékszereket venni most mert tele van a fiókja inkább erre gondoltam. Rossz ötlet?
Nyúlból és tengericocából minimum 2 kell. Az osztrákoknál konkrétan megbüntetnek ha egyedül tartod őket.
Ne vegyél neki állatot ajándékba, én is folyton rágom a párom fülét hogy ilyen kutyát, Olyan nyuszit szeretnék, de nem örülnék ha meglepetésből kapnék, úgy hogy nem lett előtte megbeszélve, főleg kutyánál, mert nem csak egy kifejezett fajtát akarok, hanem a tenyésztőt és a kölyköt is én akarom kiválasztani.
Az utolsóval egyetértek. Én is mindig mondogatom hogy szeretnék kutyát, és örülnék ha meglepetés lenne, de még jobb lenne ha én választhatnék.
Születésnapjára esetleg vegyél neki egy nyusziketrecet, tápot stb, és mondd neki hogy a nyuszit bele elmentek együtt kiválasztani.
Erről mindig a kedves szomszédaink jutnak eszembe. A csaj akart egy nyuszit, a párja vett neki. Na szerencsétlen nyuszi nagy unalmában már megette az összes dísznövényüket, állandóan orvoshoz kell hurcolászni, éjszaka nem hagyja őket aludni mert figyelemhiányos. Annyi szerencséje van, hogy a srác nagyon szereti a lányt és nem főzi meg pörköltnek a nyuszit emiatt.. :D Nem könnyű ám velük.
Hogyha akarsz neki nyuszit venni azt tényleg beszéljétek meg. Van-e kire bízni ha nem vagytok otthon, megengedhetitek-e anyagilag, van-e rá energiátok meg úgy egyáltalán tényleg akarja-e a párod. Én is akarok bébi alpakkát de tudom, hogy nagyon nem érnék rá foglalkozni vele és helyem sincs neki. Beszéld meg előtte a pároddal, hogy ezt vennéd neki szülinapjára, jó lesz-e így, akar-e vele foglalkozni.
Ahogy a #6-os írja. Beszéld meg a tenyésztővel, hogy mikor érkeztek. A feleségednek legyen meglepetés, hogy hová mentek.
Keress valódi tenyésztőt, ne valami "tömeggyártó" szaporítót.
Hagyd a feleségedet választani. Övé lesz a nyuszi, válassza ki ő, amelyik tetszik neki.
Van ideje gondosodni róla? Tapasztalatból mondom én is,hogy ne lepd meg hanem ha tényleg szeretne menjetek el együtt.
Én régen állandóan mondogattam páromnak ,hogy szeretnék egy sünit.Meg is lepett vele szülinapomra. Örültem neki de hamar rájöttem,hogy nem tudok vele annyir foglalkozni, mint amennyit kéne illetve amennyit igenyel.Elajandékoztam inkább egy olyan családnak ahol több süni is volt már.
Vegyél neki egy plüssnyulat, és azzal befogtad a száját.
Nincs mit!
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!