Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen szexet szexpozókat szeretek? És melyiket csináljátok gyakran?
Figyelt kérdés
okt. 9. 21:42
1/8 Csicuki válasza:
Kutya, misszionárius, és ezek csináljuk gyakran is.
2/8 A kérdező kommentje:
Az jó téleg ezeket imádom én is + 69 es pózt
okt. 9. 21:51
3/8 anonim válasza:
Kutya, lovagló. Sajnos ritkán mert nincs megfelelő partner. L.21.
4/8 anonim válasza:
69, lovagló, miszi, kutya. Ebben a sorrendben általában. Van, hogy kimarad egy-kettő, van, hogy más a helyzet, pl kádban, kirándulás közben stb :)
5/8 anonim válasza:
Lovagló, kutya, 69 és ez a kedvecem! Van hogy a száját dugom meg!48F
6/8 anonim válasza:
Nekem a kedvenc az állva és a partner ölben. Ehez kell fizikum meg azért a hölgy alkata is olyannak kell lenni hogy kivitelezhető legyen. De nekem ez a kedvenc
7/8 anonim válasza:
Kutya, lovagló, misszionárius. Ha a pasinak elég nagy hozzá a farka, kiskifli-nagykifliben is szeretek dugni, de a férjemé sajnos mindig kicsúszik a méretéből adódóan így vele ez felejtős. N
8/8 anonim válasza:
Szeretem amikor a párom rám mászik és missziónárius pózban megy végig. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!