Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A lány akivel ismerkedek,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lány akivel ismerkedek, tipikus dirigálós, "bossy" csaj. Mennyi az esély rá, hogy az ágyban is igazi domina?

Figyelt kérdés
Ha a hálószobában is ő a domináns, akkor cserébe elviselem a hétköznapi ugráltatást simán... viszont ha nem, az elég kiábrándító lenne. Jó lenne időben kideríteni, nem az a típus aki két randi után lefekszik velem. Hogyan derítsem ki?

febr. 7. 17:57
 1/9 anonim ***** válasza:
95%

Pont fordítva szokott lenni.

Akinek nagy az arca a mindennapokban, az vágyik a legjobban rá hogy elgyepálja a kan.

febr. 7. 18:16
 2/9 A kérdező kommentje:

Az ilyen típusú lányoknak, ha az ágyban esetleg még szubmisszívek is, vagy teljesen hidegen hagyja őket a bdsm, az visszataszító, ha én abban élem ki magam, hogy a hétköznapokban dominál engem?

Egy idő után lehet ezt is megunják és férfiatlannak találnak?

Vagy épphogy tetszik neki, ha a hétköznapok során kiszolgálom?

Mert bennevan a pakliban hogy egyáltalán nem érdekli a bdsm, ezzel én együtt tudok élni (eddigi kapcsolataim mind ilyenek, a sima szexben is jó vagyok azért). De vajon idővel nem ábrándulna ki, ha a hétköznapokban folyton úgy ugrálok ahogy parancsolgat?

febr. 7. 18:23
 3/9 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem ettől mindenki kiábrándulna egy idő után.
febr. 7. 19:33
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Úgy deríted ki, hogy vagy nagyon-nagyon jó a pszichológiai érzéked, az emberismereted és bőven van tapasztalatod, vagy - ezek hiányában - dugsz vele és elválik :) Mielőtt ábrándoznál előbb ugord meg azt a szintet, hogy a csaj töcskölni akarjon veled...

Amúgy nincs összefüggés a kifelé sugárzott személyiség és az ágybeli szerep között. Sok az életben domináns, sikeres férfi/nő pont az ellenkezőjére vágyik az ágyban, hogy egy erősebb kéz ott irányítsa.

febr. 7. 20:26
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nőként az egyessel értek egyet. Csak azért vagyok olyan bossy tipus, mert erős karakterem van a pasik többsége meg nyámnyila papucs. Aki tud kezelni engem rendesen és megmutatni h igenis ő a férfi (persze nem úgy h odaver egyet vagy nem enged semmit se nekem). Nah ilyenkor bújós cica lesz a tigrisből. Szall ha az én pszichológiám mentén megyünk h extrovertál, nagyszájú és a főnökösködő vagyok aki az ágyban a megfelelő partnerrel szub valamennyire. Akkor lehet pont egy csendesebb, engedelmes csaj lesz jobban domina aki ki akarja élni magát titokban
febr. 7. 23:35
 6/9 De La Cruse ***** válasza:
69%

Semmi.

Nem domina lesz hanem egy kielégületlen picha, és te leszel az oka hogy ő nem tud orgazmushoz jutni.

Soha nem lesz veled elégedett amivel tönkre teszi az életed az egészséges önképedet és a szexualitásod leamortizálódik kp ötévente egy fél kufircra amit esetleg magadnak befejezhetsz amikor ő már nincs ott.

Undorodni fog tőled.

febr. 8. 07:14
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát nekem volt nagyon kemény, domina exem. Imádtam. Egy pici cuki, csendes kislány volt a mindennapokban. Az ágyban meg úgy helyretett, hogy csak néztem.
febr. 8. 19:24
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Inkább azok dominák otthon akik a mindennapokban visszafogottak, elnyomottak.
febr. 8. 19:37
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez most itt nagyon nem jó kiindulópont. A helyzet, hogy a szexuális életünk meg az életünk két külön dolog. Sokan semmilyen szinten nem nyitottak a BDSM-re, ha ez így van a lánnyal, akkor teljesen mindegy, hogy hogy viselkedik. Nem is fogod tudni ezt kikövetkeztetni semmilyen szinten.

A helyzet, hogyha ilyen speciális szexuális vágyaid vannak, akkor azt vagy érdemes célzottan aszerint keresni, vagy pedig szépen felhozni és ha nyitott rá a másik akkor kikísérletezni, együtt fejlődni benne. Mindkettőhöz nagyon jó kommunikáció és a vágyaid pontos ismerete szükséges. Így, hogy látszólag semmilyen szinten nem beszéltek a szexuális vágyaitokról nyitottan, esélyes, hogy semmi ilyen nem lesz a dologból.

febr. 9. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!