Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A mai prkapcsolatba/hazasagba...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai prkapcsolatba/hazasagba az oral kotelezo feltetel?

Figyelt kérdés
2018. márc. 2. 09:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%
Csak mint a csók. Nem kötelező, de alap.
2018. márc. 2. 13:15
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem. Én nem várom el, én sem adok úgy másnak semmit, ha nekem nem lenne jó. Ha valakinek ez nem jön be valami miatt azt megérteném és nem dugnék félre ilyen miatt. A szexkultúra része nálam, hogy semmi sem elvárás... 1001 dologgal okozhat két ember örömet egymásnak és, ha érzelem is van benne, akkor enelkül is jónak kell lennie.
2018. márc. 2. 14:36
 13/13 anonim ***** válasza:

El kell mondjam, jó érzés olvasni azoknak a válaszát, akik azt írják, hogy nem olyan fontos. Nem azért, mert én ne csinálnám soha semmi áron, inkább azért, mert szerintem a szeretetnek feltétel nélkülinek kell lennie, nem férnek meg vele az ilyesfajta elvárások a másik felé, nincs olyan, hogy "ha ezt meg amazt nem adod meg nekem, akkor elhagylak". Pont emiatt a hozzáállás miatt érzik egyes nők megalázónak az orált.

Egyébként hogy válaszoljak a kérdésre is: nem, nálam biztosan nem lenne kötelező feltétel.

(20/L)

2018. máj. 19. 17:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!