Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, csajok! Nektek miaz ideális pénisz méret? És honnan kezdödig az a méret ami már esetleg sok, fájdalmat okoz, szenvedés az együtlét? Vagy esetleg van olyan is hogy túl kicsi?
Figyelt kérdés
2018. febr. 15. 15:47
1/7 anonim válasza:
12-19 között. 12 alatt alig érzem, 20-tól fáj
2/7 anonim válasza:
Pontozzatok le, de még csak egyel voltam
Annak a méretét meg felesleges ide írnom, mert nincs összhasonlítási alapom
De nagyon jó :)
18/L
3/7 anonim válasza:
Nekem a 18 cm az idealis, persze ha nem tud vele banni az illeto, tud fajdalmat okozni vele. Es persze legyen eleg vastag is hozza, mert a hosszu vekony az egyik legrosszabb. 20 cm folott szerintem mar tul vagy. Persze, hogy van tul kicsi is, 10 cm korul pl eleg nehez vele oromet okozni.
4/7 anonim válasza:
Van erre általános? Nekem olyan méretű, amit a válaszadók nem szeretnek, barátnőm mégis szereti
18/F
5/7 anonim válasza:
Kíváncsi vagyok a válaszokra, mert az én péniszem 10-12 cm. Tudom, hogy nagyon kicsi, és lehet, csak negatívan fog majd hatni ez rám.
6/7 anonim válasza:
Ugyanaz csütörtökön is mint szerdán. Feltétlen holnap is legyen egy kérdés.
Napi mekkoraajómony kérdésünket látták.
7/7 anonim válasza:
Latom, nagyon elvezed ezeket a kerdeseket, mert egy alatt sem birod ki, hogy ne kommentelned oda a hulye dumadat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!