Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Lefeküdtem egy nővel és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdtem egy nővel és borzasztóan érzem magam érte. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A volt főnököm férjes és kétgyerekes nő. Állandóan belém kötött a munkahelyemen, miatta veszítettem el a melómat nagyrészt. Az új munkahelyemen volt egy buli ahol ő is ott volt, kicsit ittam és bár nem voltam részeg de valahogy úgy alakult hogy ő akart hazavinni. De előbb hazament és behívott ahol tovább ittam és ott már ő is ivott. A férje külföldön dolgozik a gyerekek felnőttek nem voltak otthon.Bocsánatot kért azért amit tett, és azt mondta hogy félt attól, hogy kiderül,a többi munkatárs előtt hogy mennyire tetszem neki. Ezért bántott annyit de fájt neki amikor elmentem onnan, és felmondtam. Ezután sírni kezdett,megölelt és megcsókolt. Olyanokat mondott, hogy mennyire szeret, imád. És lefeküdtem vele. Reggel hányingerem volt magamtól, hogy ezt tettem. Ez a nő hónapokig belekötött a munkámba, csúnyán beszélt velem én meg lefeküdtem vele. Ma reggel már írt, kérte hogy talizzunk még. Ti mit tennétek a helyemben?
2018. máj. 7. 18:09
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
76%

Uralkodni akart rajtad: akkor is, amikor a munkahelyen elfogadhatatlanul viselkedett, terrorizált (ezért indíthatnál munkaügyi pert is). Akkor is, amikor tudta, hogy megalázott, ennek ellenére elérte, h szexuálisan az övé lehess.

Te döntésed, hogy leszel-e a játékszere, de készülj fel, hogyha folytatod, előbb-utóbb szexben is megaláz.

2018. máj. 7. 21:27
 12/21 A kérdező kommentje:
Nem tudom, nagyon érzelmes, gyengéd volt olyan mintha nem is ő lett volna. Amikor sírt is olyan őszintének tűnt. De az igaz, hogy ilyen hatalom mániás sokan nem szeretik mint főnököt. De miért kockáztatna ha nem érezne irántam semmit? Azt mondta hogy annyira szeretné ha ott lennék a közelében, hogy visszavenne dolgozni. De azt már nem merném félnék, hogy kezdődne az egész előröl.
2018. máj. 7. 21:45
 13/21 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy kezdődne az egész előlről, sőt rosszabb lenne. Nehogy visszamenj.

Érzelmes volt, hmm... megkapott egy szexre? Meg. Elérte, amit akart veled szemben. Tehát ő irányított. (Egyébként honnan tudta, hogy leszbi vagy?)

2018. máj. 7. 22:02
 14/21 A kérdező kommentje:
Igazából biszex vagyok azért raktam ide mert nők válaszára vagyok kíváncsi. Nem tudom honnan tudhatta, nem láthatott senkivel. Nem bámultam amíg együtt dolgoztunk vagy ilyesmi. Nem tudom mi lehet ez nála lehet hogy eddig elfojtotta az érzéseit? És utált azért mert vonzódik hozzám? Vagy tényleg olyan amilyennek megismertem? Olyan emberekkel is csúnyán viselkedett akik nem tetszenek neki.
2018. máj. 7. 22:10
 15/21 anonim ***** válasza:
94%

Kerdezo,

Gondolj bele a jovokepbe:

Ferje van es gyerekei.

Egyszer mar az allasod is elvesztetted miatta.

Nem nyerhetsz ezen semmit.

2018. máj. 7. 22:42
 16/21 anonim ***** válasza:
Ui: es most a sajat etikai erzeked is tiltakozik....nem? Gondolj bele..
2018. máj. 7. 22:43
 17/21 A kérdező kommentje:
Egyébként a férjével külön élnek állítólag. Írt sms-t délután találkozunk majd.
2018. máj. 8. 06:36
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező,most nem igazán értem mi a problémád.

Azt mondod vonzódsz a nőhöz.✔

Bocsánatot kért amiért csúnyán beszélt veled,értelmes magyarázatot adott rá. ✔

Elmomdta,hogy ő is vonzódik hozzád.✔

Már nem volt veled undok,gyengéd és érzelmes volt.✔

Jó volt vele.✔

Akkor mégis min problémázol? A kommentjeidből úgy tűnik nem igazán kételkedsz az iránta való érzéseidben.

Senkinek sem olyan fekete-fehér a jelleme,hogy vagy kedves kisangyal vagy gonosz hárpia...Attól,hogy régebben kemény volt veled még lehet jó ember,te eddig csak egy oldalát láttad a személyiségének,tegnap vagy mikor megismertél egy másikat. Ki tudja hányat nem ismersz még? Egy vezető beosztású embertől,pláne nőtől amúgy is "szakmai követelmémy" hogy kemény legyen,különben elveszne a tekintélye.

És nem,nem hiszem,hogy csak a parancsolgatásról szólna az élete. Plussz, nem is egy barátság,kapcsolat kezdődött már így,hogy marták egymást a felek.Szóval én a helyedben tuti adnék neki egy esélyt. Az pedig,hogy férje van még nem jelenti azt,hogy más iránt nem is érezhet semmit. Meg kell próbálni,ha komolyra fordul majd megteszi a lépéseket amiket kell. Nekem legalábbis ez a véleményem.

28/L/N

2018. máj. 8. 08:50
 19/21 A kérdező kommentje:
18. Ez mind igaz tényleg érzek iránta valamit. Szerintem mindig is éreztem. Ez az eset a munkahelyemen még 5 hónapja sem történt. Vezető beosztásban voltam ő volt az egyetlen főnököm. De nem tudom elfelejteni azt hogy a gyomrom fájt tőle ha beszélnem kellett vele annyira durva volt. Ő meg azt mondta hogy nem igaz, hogy nem vettem észre mikor kettesben voltunk és kiabált rám egy feladat miatt, hogy milyen gyorsan megnyugtattam, meg azt ahogy nézett rám, és közben mondta hogy bocsánat, és végül már kiküldött amikor magyarázkodtam mert félt hogy mindent észreveszek rajta. Azt mondja mások előtt is azért durvult. De akkor is rosszul esik. Azt mondta, hogy nem akarta hogy felmondjak sokat sírt is miatta.Ezt egy másik kollégának is mondta,hogy nem akarta hogy felmondjak aki sajnálta hogy elmentem. Meg hogy szeretné elrendezni hogy ismét ott dolgozzak.Mert hiányzom neki. Azt mondja hogy soha többé nem csinálná ezt velem, annyira fájt neki amikor elmentem. Ma virágot is kaptam tőle, pénteken szeretné ha együtt filmeznénk, aludnánk. Nem tudom mit csináljak? Abban azért nem bízom, hogyha visszamennék minden jó lenne ha megint a főnököm lenne.
2018. máj. 8. 18:45
 20/21 anonim ***** válasza:

Lehet tetszettel neki azért basztatott a munkahelyen. ... De ez felnőtteknél elég gázos.

24l

2018. máj. 14. 11:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!