Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdtem egy nővel és borzasztóan érzem magam érte. Mit tegyek?
Uralkodni akart rajtad: akkor is, amikor a munkahelyen elfogadhatatlanul viselkedett, terrorizált (ezért indíthatnál munkaügyi pert is). Akkor is, amikor tudta, hogy megalázott, ennek ellenére elérte, h szexuálisan az övé lehess.
Te döntésed, hogy leszel-e a játékszere, de készülj fel, hogyha folytatod, előbb-utóbb szexben is megaláz.
Biztos, hogy kezdődne az egész előlről, sőt rosszabb lenne. Nehogy visszamenj.
Érzelmes volt, hmm... megkapott egy szexre? Meg. Elérte, amit akart veled szemben. Tehát ő irányított. (Egyébként honnan tudta, hogy leszbi vagy?)
Kerdezo,
Gondolj bele a jovokepbe:
Ferje van es gyerekei.
Egyszer mar az allasod is elvesztetted miatta.
Nem nyerhetsz ezen semmit.
Kérdező,most nem igazán értem mi a problémád.
Azt mondod vonzódsz a nőhöz.✔
Bocsánatot kért amiért csúnyán beszélt veled,értelmes magyarázatot adott rá. ✔
Elmomdta,hogy ő is vonzódik hozzád.✔
Már nem volt veled undok,gyengéd és érzelmes volt.✔
Jó volt vele.✔
Akkor mégis min problémázol? A kommentjeidből úgy tűnik nem igazán kételkedsz az iránta való érzéseidben.
Senkinek sem olyan fekete-fehér a jelleme,hogy vagy kedves kisangyal vagy gonosz hárpia...Attól,hogy régebben kemény volt veled még lehet jó ember,te eddig csak egy oldalát láttad a személyiségének,tegnap vagy mikor megismertél egy másikat. Ki tudja hányat nem ismersz még? Egy vezető beosztású embertől,pláne nőtől amúgy is "szakmai követelmémy" hogy kemény legyen,különben elveszne a tekintélye.
És nem,nem hiszem,hogy csak a parancsolgatásról szólna az élete. Plussz, nem is egy barátság,kapcsolat kezdődött már így,hogy marták egymást a felek.Szóval én a helyedben tuti adnék neki egy esélyt. Az pedig,hogy férje van még nem jelenti azt,hogy más iránt nem is érezhet semmit. Meg kell próbálni,ha komolyra fordul majd megteszi a lépéseket amiket kell. Nekem legalábbis ez a véleményem.
28/L/N
Lehet tetszettel neki azért basztatott a munkahelyen. ... De ez felnőtteknél elég gázos.
24l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!