Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdtem a barátnőmmel (első szex), de egyikőnk se ment el. Tapasztalatok?
Elég jól ujjaztuk egymást, nyaltunk, nagyon be voltunk indulva és kellően nedvesek voltunk. Vagyis minden megvolt, aminek kellett, de nem sikerült elmennünk.
Azért lehet, mert mindkettőnknek ez volt az első? Vagy csak mi bénáztunk?
Nektek milyen volt a legeslegelső lánnyal? Akinek nem ment elsőre, annak mennyi idő kellett az orgazmushoz?
Én sem tudtam elmenni első alkalommal, sőt azóta sem. Nem tudom mi lehet a probléma, mert az önkielégítéssel meg sikerül..
18/bi
Nos, az a helyzet, hogy szerintem sokkal reálisabb a sztori úgy, hogyha elsőre nem sülnek el a lányok. Ismeritek egymást, igen, - de testileg nem. Nem tudjátok még, hogy hol a jó, hogy a jó, és szerintem ez egy szeretkezésből nem teljesen fog kiderülni. Kísérletezni kell, irányítani egymást, beszélni róla, és előbb - utóbb összefog jönni. Addig pedig magatoknak befejezni... Az sem egy olyan ördögtől való dolog, csak meg kell tanulni értékelni a kisebb ingereket. Én például imádom úgy magamhoz nyúlni, hogy a párom közben megcsókol, az ujjai bennem vannak, vagy játszik a melleimmel, csókolja a nyakamat... Beleborzongok ezekbe!
Az, hogy önkielégítéssel sikerül, - az azért van, mert te már jól ismered magad, tudod hol a jó, és a kezed is ráállt egy sajátos technikára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!