Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik az első leszbikus élményeitek?
Figyelt kérdés
2016. dec. 18. 14:06
1/12 anonim válasza:
Igazabol helyben is vagyunk kanos pasi kerdesere pasi valaszolt. :DD
3/12 anonim válasza:
Hogy legyen valami értelme is a kérdésnek.... Csókolózás egy barátnővel. De gondolom ezt minden csaj így kezdi :) És csak buliból/kíváncsiságból csináltuk. Totál heteronak tartom magam. És már elég régen is volt! N/42
4/12 anonim válasza:
Barátnőm nálunk aludt,és az ágyban csokoloztunk és simogattuk egymást.20L
5/12 anonim válasza:
Első barátnőm 15 évesen volt, és utána is csak leszbikus élményeim voltak.
17/L
6/12 anonim válasza:
Nem tudom, mennyire esik ebbe a kategóriába, de az első szerelmem szeretett olyanokat csinálni, hogy random az ölembe ült, markolászni kezdte a melleim, hapardálta a nyakam és puszilgatta a szám. Tovább nem jutottunk, pedig szerettem volna. Más lányhoz még nem volt szerencsém.
8/12 anonim válasza:
Megujjaztuk egymást a mostoha húgommal a kádban.
9/12 anonim válasza:
14 évesen párszor nálam aludt a velem egykorú barátnőm és csókolóztunk, meg szájjal kielégítettük egymást. Tudom, elég korai, de tomboltak a hormonjaink, azóta se voltam lánnyal.
18/N
10/12 anonim válasza:
Még nem volt, de nagyon vágyom rá!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!