Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz barátnő? 17l-18l
Már lassan egy éve együtt vagyunk a barátnőmmel és úgy éreztük, hogy itt az ideje megpróbálkozni az első alkalmunkkal. (ezelőtt nekem voltak barátnőim, de azok kis semmi kapcsolatoknak tekinthetőek, ő viszont teljesen szűz volt előttem)
Részemről fájdalom mentesen megtörtént a behatolás, vérzés és egyéb kellemetlen dolgok nélkül átszakadt a szűzhártya és csak utána volt kellemetlen ülni.
Ellenben a barátnőmnek szinte szenvedés volt. A hártya nyúlt, de nem szakadt át, így nagyon fájt neki. Két ujjra nem szakadt, utána már nem bírta, én pedig nem akartam neki több fájdalmat okozni, inkább nem is bántottam.
Nagyon érzékeny, ennek ellenére van rá esély, hogy minimális fájdalommal szakadhasson át a szűzhártyája? Nem szeretek neki fájdalmat okozni.
Esetleg az jobb ötlet lenne, ha ő próbálná magának?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!