Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Első leszbikus kalandok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első leszbikus kalandok?

Figyelt kérdés

Még nem voltam lánnyal, de van valaki, akiben nem vagyok biztos, de szerintem leszbikus, vagy legalábbis biszex. (osztálytársam)

Tudnátok mesélni az első leszbikus csókotokról, kalandjaitokról? Főleg osztálytárs-osztálytárs kaland érdekelne, hogyha volt ilyen, ti hogy jöttetek ki belőle?

Köszönöm..

2016. dec. 11. 19:24
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát nekem az első leszbikus csókom-kalandom szerelembe fulladt, de csak részemről sajnos, szóval nem jöttünk össze :/ Azóta már a barátságunkat se tudjuk fent tartani, annyira eltávolodtunk egymástól.
2016. dec. 11. 19:38
 2/6 anonim ***** válasza:

Első leszbikus csókom osztáykiránduláson volt. Felelsz vagy merszeztünk, és a kreatív fiú osztálytársak ezt találták ki. Jó buli volt, bár nekem már akkor többet jelentett mint a másik lánynak. 16 éves voltam. Utána indult egy kisebb pletyka, de mivel egyikünk se foglalkozott vele ezért abba is maradt, és egy kellemes élmény maradt csak meg. :) azóta keresem a megfelelő lány, akinek szintén többet jelentene a dolog és tovább tudnánk menni a csókon. :)

19/bi/l

2016. dec. 12. 11:51
 3/6 anonim ***** válasza:

Tudom klisé de a legjobb barátnőm volt és állati jó volt a kapcsolatunk aztán szépen lassan szerelmes lettem belé és bár egy idei jól titkoltam folyton úgy éreztem mintha jeleket küldött volna és mint kiderült küldött is aztán csókolóztunk, satöbbi a csattanó, hogy egyik csaj az osztályból megtudta - elmondta neki mert azt hitte jóban vannak, ezután ment a szekálás és elment a suliból mert nem bírta, aztán közölte, hogy maradjon minden úgy ahogy régebben volt - de persze hogy maradt volna? - egy rövid még ideig beszélgettünk aztán már azt se. 15 voltam ő 16.

Egyébként ez nem 100 éve történt csak 4 de azóta mégis változtak a dolgok.

2016. dec. 13. 01:52
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

1. Alsos volt osztalytarsam 'nevnapi bulit' rendezett. 6an-7en lehettunk, felelsz vagy merszeztunk, a tobbi mar esszeru, az volt a feladata az egyik lanynak hogy kapjon le. Eleg meresznek bizonyult mit ne mondjak xd 11 voltam, eletem elso csokja volt, a csajt azota se lattam, es hetero xd

2.Bekerultem egy uj osztalyba viszonylag gyorsan beilleszkedtem, egy szoke csajszival joba lettem, raszoktatott a cigire, a sok beszelgetes utan kiderult hogy o is biszex, ahogy en is, honapokkal kesobb szoba jott hogy milyen lehet a masikkal smarolni. Masnapra be is irtuk a programba. Enek oran mentunk ki a wcbe elszivtunk egy cigit a fulkeben, (ez szokasunk volt) majd lekapott. Fura volt. Masnapnkozolte hogy o megfog tanitani smarolni mert szarul csinalom. 1honapig tanitgatott utana pasija lett xd 12 evesek voltunk xd legjobb baratnok lettunk es 6evig minden rendben is volt. Nem reg lett vege a baratsagunknak mert kiderultek a hazugsagai. Ennyi xd

2016. dec. 13. 14:25
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem voltunk.legjobb barátnők, a szüleink voltak jóba, aztán egy családi kirándulásom minden megtörtént ami csak történhetett. Ő hetero, csak fiúi vannak, voltak, én meg maradtam az, aki. Már szinte szóba se állunk egymással (nem a történtekért), mindent elfelejtett. De jobb is. :) 16/L
2016. dec. 14. 17:40
 6/6 anonim ***** válasza:

a szokásos:jóban voltunk. buli,smárolás bevallás,hogy szerelmes vagyok belé,és ő is belém, minden happy.

de kiderült hogy egy hazug qqrva.

hiszti,kibékülés.aztán úgy egymásba fáradtunk és a szakitottunk.

31/N/L

2016. dec. 14. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!