Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek leszbikus/biszex? :/
Figyelt kérdés
Van egy lány nagyon bejön de nem tudom eldönteni hogy mi is ő.
Csak fiú ruhákat hord és rövid haja is van szálkás teste van meg mindig van rajta sapka legtöbbször sanpback van rajta.
Eléggé közvetlen és perverz humora van. Folyton olyanokat mond hogy poenbol kiprobalna velem milyen aztan meg jot rohog rajta. Meg elmentem vele valahova es hogy akkor most valassz bokrot es megeroszakollak utanna csak nevetett meg mondta hogy csak poenkodik. Nagyon segitokesz mimdig ha tud akkor segit meg akkor is ha nem ert hozza. Ő nem tudja hogy leszbikus vagyok. Szerintetek? :/
2016. dec. 10. 19:03
1/6 anonim válasza:
Szerintem tuti leszbi.Nyugodtan kezdeményezhetsz.
3/6 anonim válasza:
Szerintem, ha nem is leszbikus, biszex nagy eséllyel :D Egy próbát megér!
4/6 anonim válasza:
Szerintem teljesen biztos hogy leszbi (vagy esetleg biszex). nyugodtan kezdeményezz :) sok sikert! :)
5/6 anonim válasza:
Miért nem mondod el neki, hogy leszbikus vagy? Ha rosszul fogadja te is mondhatnád azt, hogy csak poén volt, ha meg jól kitudja mi sülne ki belőle.... :D Hajrá hajrá!
6/6 anonim válasza:
Szerintem is van benne hajlam,kezdemenyezz ,esetleg amikor mond egy vicces pl ilyen bokrosat akkor nyugodtan mondj olyant ra ami beleegyezesre utal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!