Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek ez mennyire számít?
Figyelt kérdés
Nagyon aggódom, mert a puncim szinte már szinte salátás. Engem személy szerint nem zavar ez más lánynál, de félek, hogy másnak ez nagyon nem jönne be. Nálatok ez mennyire számít? Előre is köszi :)
18/L/L
2016. dec. 9. 18:51
1/14 anonim válasza:
Engem egyáltalán nem zavar. Meg nem is ilyen testi adottságok alapján válogatok. :)
21/L
2/14 anonim válasza:
Egyáltalán nem érdekel, lényeg, hogy ápolt legyen.
3/14 anonim válasza:
Nem zavar. Nem ez alapján választok. 21/Bi/L
4/14 anonim válasza:
ez miatt nem kell aggodnod,nem az alapjan valogat az ember :)
5/14 anonim válasza:
Salátááááás *-*
Nyámcika :$
Szeretem az ilyet :3
15/L/bi
6/14 anonim válasza:
#5/5 Időpont ma 08:11
Úristen, remélem csak valami gyökér troll vagy... Az ilyen divatbziktól kapok ągyfąszt... Inkább menjél, olvasd a töri könyved kislány... 21/L/L
7/14 anonim válasza:
Nekem sem különösen számít, hogy milyen fajta, sokkal fontosabb, hogy ápolt legyen :)
8/14 anonim válasza:
Teljesen mindegy,hogy milyen a puncija,nem az alapján válogatok.Akit ilyesmi zavar anélkül jobb is neked,úgyhogy ne aggódj.
9/14 anonim válasza:
#6,ne a töri könyvét küld olvasni,hanem szólj neki,hogy vegye be a gyógyszereit és feküdjön le a kedves kamuspapa. Ennyi izgalom még megárt a szívének.
10/14 anonim válasza:
Ne aggódj, ez senkit se zavarna. Ha majd eljutsz oda egy lánnyal, úgyis imádni fogja. És csatlakozom az előttem szólókhoz: nem ez alapján választ partnert az ember lánya. Viszont ha emiatt feszéjezve érzed magad, az nagyobb baj lehet. Kár idegeskedned emiatt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!