Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Lányok! Nektek ez mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek ez mennyire számít?

Figyelt kérdés

Nagyon aggódom, mert a puncim szinte már szinte salátás. Engem személy szerint nem zavar ez más lánynál, de félek, hogy másnak ez nagyon nem jönne be. Nálatok ez mennyire számít? Előre is köszi :)

18/L/L

2016. dec. 9. 18:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Eggyetértek kérdezö nekem is olyan... és aggódom miatta de megnyugtatoak a válaszok :)) szal köszi énis

14/L

2016. dec. 10. 22:34
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat, ez megnyugtatott ^^ (Nem vagyok troll :"D hogy kellett volna megkérdeznem másképp? xd)
2016. dec. 11. 10:21
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Az én kisajkaim erősen alulfejlettek (gondolom, ezt nevezik "babapuncinak"), és személy szerint jobban örülnék, ha kicsit kilógnának. Remélem, ez kielégítő válasz a kérdésedre.:D

Egyébként számomra bármilyen punci rohadtul izgató tud lenni, ha a gazdája maga is bejön nekem. A legtöbben így vannak ezzel.

18/L

2016. dec. 11. 10:40
 14/14 anonim ***** válasza:

Kicsit se érdekel kinek milyen. Pont ez a szép a puncikban, hogy nincs két egyforma és mindegyik teljesen más. Nincsen csúnya punci, csak ápolatlan. Nem kell félni, egy leszbikus/biszex lány sem fog elküldeni melegebb éghajlatra, mert nem olyan a puncid, amilyen neki tetszik, ugyanis a kinézete a legkevesebb. Én még sosem találkoztam csúnya puncival, pedig volt már párral dolgom :D

20/l/l

2016. dec. 11. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!