Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Szerintetek ez normális? Mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez normális? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Pár hónapja ismertem meg egy lányt ( legyen mondjuk E.) , és nemrégiben derült ki, hogy ő biszexuális, amikor elmondta, hogy az, én is elmondta, hogy leszbikus vagyok. Mindezek előtt bemutatott a baráti társaságának, ahol egy másik lánnyal(mondjuk B-vel) nagyon jól össze is barátkoztunk, és utána is tartottuk a kapcsolatot egymással. Viszont miután kiderült, hogy én a lányokat szeretem E össze veszett B-vel és konkrétan eltiltotta tőlem. Ez engem nagyon megdöbbentett, ugyanis semmi oka és joga nem volt rá, hogy ezt mondja neki. B egyébként is hetero, így nem értem miért tette. Így amikor találkozunk nagyon kínos hangulat van köztünk, de E-nek fel sem tűnik, hogy B-nek és nekem ez eléggé kellemetlen. Nem beszélve arról, hogy E folyamatosan "szívemnek" hív, és aki beszélget velem arra szúrósan néz, és beleköt, mintha általánosba lennénk. Én meg nem értem miért teszi, már nem egy ismerősömmel megromlott a kapcsolatom miatta, és nem egyszer a tudtára adtam, hogy tisztában van e azzal, hogy nem járunk. Ezek ellenére is ugyanúgy viselkedik. Mit kéne tennem, mert megbántani se akarom, de nem akarom, hogy a többi barátommal is megromoljon a kapcsolatom.

2016. dec. 9. 10:47
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk B kihagyasaval, megbeszelhetned E-vel, hogy akkor mi is van, vagy lehetne koztetek. Ezek fuggvenyeben le lehet ulni - immar egyutt E-vel es B-vel - es rendezni a helyzetet.
2016. dec. 9. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!