Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Normális, hogy így érzek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy így érzek?

Figyelt kérdés
Van párom, szeretem is, sőt, odavagyok érte. De ma mégis mikor megláttam, hogy az exemnek új párja van, rosszul éreztem magam. Nem tudom miért. Az exem teljesen semleges már nekem, ritkán jut eszembe. Ez normális, vagy lehet valami jelentősége?

2016. okt. 30. 21:52
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ki szakított ott kivel és miért? Ha ez rosszul esik, akkor van egy hírem, nem semleges neked.
2016. okt. 30. 22:01
 2/3 A kérdező kommentje:

Közös megyegyezés volt, de én még nagyon sokáig szenvedtem miatta. Ő gyorsabban túlvolt rajtam.

Kb egy percig izgatott voltam, rossz érzés volt. Aztán végülis most nem érzek semmit ezzel kapcsolatban, de ez meglepett most, hogy így reagáltam.

2016. okt. 30. 23:14
 3/3 anonim ***** válasza:
Igen normàlis majd elmúlik:)
2016. okt. 31. 05:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!