Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha szex után ürességet érzek? (22/F)
Figyelt kérdés
Nem tudom baj van e velem, de én szex után nem azt érzem mint ami a "sztereotípia", hogy mekkora király vagyok meg eufória. Kb az elélvezés pár másodperce jó aztán egyszerüen ürességet érzek. Zavar utána a lány jelenléte. Kicsit rossz érzés is, hogy szex előtt mikor kanos vagyok mennyire jó érzés a tudat, hogy szexelni fogok de utána meg semmi. Mintha csak könnyítenék magamon. Nem tudom, hogy ez a normális e? Ez volt barátnőmmel is akit szerettem. Úgy vagyok ezzel mint az éhséggel. Mikor tele ettem magam már alig bírok a kajára nézni. Ez alatt nem undort értek, csak egyszerűen nem érzem magam férfiasabbnak.2016. okt. 10. 18:52
2/2 A felhasználó válasza:
Semmit. Ez normális. A hirtelen dopaminszint esés okozza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!