Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 15cm a kerülete a péniszemnek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15cm a kerülete a péniszemnek mégse megy rá egyetlen normális gumi sem, ez normális?

Figyelt kérdés
Most kezdtem el szexuális életet élni és már a 2 fajta gumit próbáltam de egyszerűen a felénél tovább nem ment fel egyik sem kényelmesen,ha mégis tekertem még pár centit 1-2 perc múlva nem érzeztem a péniszem és elkezdett lelankadni mert elszorította az ereket.(a töve felé vastagszik) Utána olvastam és tudom h 15cm kerület(~4,8cm átmerő) nem kicsi,de nem is olyan extrém szerintem h ne tudjak normális boltban gumit venni rá,gondoltam felteszem ezt a kérdést hátha kapok vmi jó választ mielőtt egy szexshopba veszek vmi nagyobb fajtát. Van itt vki hasonló mérettel,milyen gumit használ,hol szerzi be?

2016. okt. 10. 01:36
 1/8 A kérdező kommentje:
boltba az ott kapható legnagyobb 56mm-ekkel próbálkoztam eddig
2016. okt. 10. 01:38
 2/8 anonim ***** válasza:

Vekony no vagyok. A sima gumi felmegy a konyokomig. Ami soķal vastagabb mint a peniszed. Labamra is probaltam. Mindketto viccbol... a labamra is rament a sima gumi. Lehet a rossz oldalat probaltad. Voltak ennel nagyobb farku pasijaim es nem kellett extra meretu nekik.

N

2016. okt. 10. 01:46
 3/8 A kérdező kommentje:
tudom h nagyon ki lehet nyújtani,de szó szerint fájt letekerni.Az meg h rossz oldalt próbáltam,hát nem hiszem,de ha mégis akkor 5x volt olyan balszerencsém h rossz oldalt,meg amugy is a gumi mind2 irányba ugyanúgy tágul,az h rossz oldat tekerek fel szerintem nem befolyásonlá az h mennyire képes kitágulni,inkább a vége amit letekerek volt nagyon szűk.
2016. okt. 10. 01:55
 4/8 anonim ***** válasza:

[link]

Innen tudsz rendelni.

2016. okt. 10. 15:41
 5/8 BiTOPro97 ***** válasza:

My Size-ból próbálj nagyobbat, mert itthon elég kicsi választék! - My Sizenak elég nagy a palettája, és létezik belőle olyan amiben minden méret van, próbára. Vagy néhol kapni Durex XXL-t, bár boltok polcairól idén elégé eltűnt. Ezeket rendelni kell, vagy szexshopban talán kapni. Nekem kintről van Magnum XL-es abból 12-es veszek, és akkor már feltankolok már, sőt más márka ízesített 12-est is kapható nagy méretűből, két darabbonként más más ízesítésű is kapható kint, nagyobb piac. Bár a webshopokban talán ez is kapható itthon is.

Noname-ek nem érik meg a kockázatot.

2016. okt. 11. 19:33
 6/8 BiTOPro97 ***** válasza:
Most látom előző is My Size-t linkelt be. ;)
2016. okt. 11. 20:47
 7/8 NEVEM: Senki! ***** válasza:
Max. a hossza 15cm > (De arra kapsz mert az még kicsinek is számít de a legjobb indulattal i "csak" átlagos!!!) -- > de, hogy neked NINCS(!!!) 15cm - es < -- > (Bár nemtom. mire írtad, hogy: -4,8!!!) < -- > de ha levonjuk az általad írt 4,8 majd 5cm - rt de még 11cm - es kerületű lődörgőd = farkad < -- > AZ BIZTOS!!! Már réges - régen benne volnál a rekordok könyvében hiszen még a világ legnagyobb nemi szervű férfijának -- > (Akinek nem mellesleg majd 80 azaz nyolcvan cm hosszúságú a farka!!!) -- > sincs 15cm - es de még 11cm - es kerületű farka SEM(!!!) úgyhogy szerintem ha hülyeségeket akarsz írkálni akkor keress(!!!) másik oldalt mert ide általában az emberek komoly vagy számukra fontos kérdésekre várnak választ nem ilyen ISTENtelen baromságokra!!!!! Ú.i.: Köszi előre is!!! Helló: NEVEM: Senki!
2017. nov. 1. 13:48
 8/8 Bolcs_Elek ***** válasza:

Az atlagosnal vastagabb a mereted.

Egy drogeriaban ezerfele gumi van, es vastagabb farokra egyik se jo mert mindegyiknek ugyan az az atmeroje.

Ugyan ebben a cipoben jarunk, de ne aggodj nem bennunk van a hiba, a vastagabbnak orul a legtobb partner.

Szexshopokban lehet venni nagyobb atmeroju gumit, en ott szoktam. Vagy ha ciki rendelj webshopbol

2021. febr. 12. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!