Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15cm a kerülete a péniszemnek mégse megy rá egyetlen normális gumi sem, ez normális?
Vekony no vagyok. A sima gumi felmegy a konyokomig. Ami soķal vastagabb mint a peniszed. Labamra is probaltam. Mindketto viccbol... a labamra is rament a sima gumi. Lehet a rossz oldalat probaltad. Voltak ennel nagyobb farku pasijaim es nem kellett extra meretu nekik.
N
My Size-ból próbálj nagyobbat, mert itthon elég kicsi választék! - My Sizenak elég nagy a palettája, és létezik belőle olyan amiben minden méret van, próbára. Vagy néhol kapni Durex XXL-t, bár boltok polcairól idén elégé eltűnt. Ezeket rendelni kell, vagy szexshopban talán kapni. Nekem kintről van Magnum XL-es abból 12-es veszek, és akkor már feltankolok már, sőt más márka ízesített 12-est is kapható nagy méretűből, két darabbonként más más ízesítésű is kapható kint, nagyobb piac. Bár a webshopokban talán ez is kapható itthon is.
Noname-ek nem érik meg a kockázatot.
Az atlagosnal vastagabb a mereted.
Egy drogeriaban ezerfele gumi van, es vastagabb farokra egyik se jo mert mindegyiknek ugyan az az atmeroje.
Ugyan ebben a cipoben jarunk, de ne aggodj nem bennunk van a hiba, a vastagabbnak orul a legtobb partner.
Szexshopokban lehet venni nagyobb atmeroju gumit, en ott szoktam. Vagy ha ciki rendelj webshopbol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!