Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus lenne?
Figyelt kérdés
Van egy tanárom akivel már baráti kapcsolatban vagyunk, sulin kívül is szoktunk találkozni. Egyik nap a folyosón álltam ő meg hátulról mögém jött és átölelt, úgyh a keze a hasamra került majd egy puszit nyomott az arcomra. Csak szerintem több ez mint baráti közeledés? Eléggé össze vagyok zavarodva..2016. dec. 11. 16:32
1/3 anonim válasza:
Nekem ennek kamu szaga van.
Mármint... tanár. Te meg a diákja vagy. Ha ilyesmit csinálna, azt se suliban tenné szerintem. Vagy nem?
2/3 anonim válasza:
Ezt az iskolában nem teheti meg. Veszélybe kerülhet az állása. Egyébként még olyanról se nagyon hallottam, hogy barátság alakulna ki tanár és diák között... Azt javaslom, hogy majd ha elballagtál, akkor próbáljátok meg ha egyáltalán van valami vonzalom köztetek, nem csak a fantáziád szüleménye az egész. De mondd meg neki, hogy ezt iskolában ne csinálja, bár neki kellene, hogy legyen annyi esze, hogy nem teszi ezt. Viszont szerintem is kamu gyanús... nem értem miért jó kitálalni mindenfélét
3/3 A kérdező kommentje:
Nyilván nem lenne semmi értelme kamu szövegeket kitalálnom, és nem azért tettem fel a kérdést h megkérdőjelezzétek a valóságalapját egy létező dolognak:) Ez a tanár mindenkivel szemben nyitottabb tehát simán előfordul h megölel diákokat, vagy éppen megsimogat valakit. Engem is megölelt már viszont ez a mostani vmiért szöget ütött a fejembe, kicsit furcsálltam ezért lennék kíváncsi a véleményetekre.
2016. dec. 11. 18:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!