Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek hogyan történt az első csók a párotokkal?
Az első csókunkat egy jó nagy séta előzte meg és sok beszélgetés. :) Nagyon egymásra hangolódtunk. Utána leültünk egy padra és automatikusan közeledett hozzám. Finom érintések. Ölelések. Aztán a csók. :)
Ne siessétek el.
Ha őszinte akarok lenni nekünk nem volt olyan nagyon romantikus első csòkunk, bár kinek hogy!
Az első csòk előtt a baràtnőm már jò ideje csapta nekem a szelet, ő 6 èvvel idősebb mint èn, tapasztalat volt nagyon, ès fogalmam sem volt, hogy mit làt bennem. Szòval sokàig visszautasìtgattam, majd egy közös bulin spontàn megcsòkolt, elakartam lökni magamtòl de annyira jò volt, hogy hagytam magam.
Szòval làttam, hogy ez jò ès beadtam a derekam a randizàsnak ;) a màsodik csòk màr romantikusabb, hazakisèrős ès kicsit èrzèkibb volt. De ennek màr 3 ève, azòta is együtt vagyunk! Ő az első ès remèlem utolsò nő is az èletemben! :)
Sok sikert a randin, biztos szuper lesz!! ;)
25L
A legeslegelső csókom az exemmel volt, vele nagyon béna voltam. De azért jó volt. Az ágyon feküdtünk, és megcsókoltam.
A mostani párommal randiztunk amikor először megcsókoltam.
Nekem nagyon kedves emlék az első csókunk, pedig semmi extra.
Nálam voltunk, a szobámba. Megöleltük egymást, így elég közel kerültünk egymáshoz, aztán a homlokát az enyémhez támasztotta és lassan megcsókolt. Nagyon figyelmes és érzéki volt az egész és hihetetlenül jól csókol, aztán persze végig csókolóztuk az egész éjszakát.:D
Kedves nègyes, gondolom pasi vagy. Ezèrt te vagy az èlő pèlda arra, mièrt vagyok inkàbb nővel mint fèrfiakkal! Èn nem ütöm bele az orrom abba ès nem szòlogatok be, se neked, se senkinek, hogy ki, kihez vonzòdik vagy ki milyen èlvezetet tud nyùjtani stb. Ezèrt kèrlek te se tedd!
Szèp napot!
A kèrdezőtől pedig bocsànatot kèrek, hogy nem a kèrdessel kapcsolatban ìrkàlunk!
2es voltam :)
Hát nekem megkellett küzdeni azèrt az első csókèrt..de mindent megèrt..^^
Szeretem ha egy lányèrt küzdeni kell,ès nm adja könnyen magát:) (mondjuk,akármeddig várnèk rá ha úgyvan,mègha egy csókról is van szó)
Kettesben maradtunk, ès vagy 1 órán keresztül kèrleltem, hogy hagy csókolhassam meg:DD Aztán megtörtènt...utána nem bírtam betelni a dologgal..így megtörtènt újra ès újra.^^ Fantasztikus volt.
23/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!