Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek az első lalálkozáskor? 4 nap múlva találkozok egy sráccal 18 leszek és meleg de még nem voltam fiúval sem lányal.
Csak ad önmagad és ne parázzrá. Ha beszélgetésnél szóba kerül nyugodtan elmondhatod hogy még senkivel nem voltál.
A csókra se kell ráparázni menni fog az.ösztönösen teszed majd amit kell.
Amiatt ne aggódj, könnyen fog menni a csók is. :D
Én is paráztam az első csók előtt,de egész jól ment.
Majd gyakoroltok együtt és egyre jobb leszel benne :)
Nekem sem volt se barátom se barátnőm egészen 24 éves koromig. Semmi csók meg tényleg full tapasztalatlan voltam. Ráadásul semmi téma nem jut eszembe amikor idegenekkel vagyok hogy miről is beszéljünk. Aztán neten megismerkedtem egy fiúval. Na vele remekül tudtam beszélgetni mindenről. Aztán jött a nagy találklzás, tiszta idegbem voltam én is hogy basszus most mi lesz, mit kell csinálni meg hát még 3 évvel idősebb is vagyok nála akkor mi lesz?? De azt kell mondjam hogy fill profi voltam akkor abban a pillanatban. Tényleg igaz hogy öshtönösen jön minden.
Azt tudom mondani hogy ne aggódj, nyugi 😉
25f meleg
Ja és 1,5 éve együtt vagyunk már boldogságban 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!