Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit tegyek az első lalálkozásk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek az első lalálkozáskor? 4 nap múlva találkozok egy sráccal 18 leszek és meleg de még nem voltam fiúval sem lányal.

Figyelt kérdés
Az a baj hogy tényleg nem voltam még senkivel tök bizonytalan vagyok még csókolózni sem csókolóztam tudom hogy ciki de ez van. A fiúk jönnek be és melegekkel nem nagyon találkoztam a lányok meg nem izgatnak. A fiú akivel találkoznom kéne ő már volt több sráccal meg tapasztalt félek hogy mit fog mondani h még csókolózni sem tudok.Vagy hogy egyeltalán mit fogok mondani ha meglátom lesz téma vagy tök ciki lesz az egész.És hazamegyek szégyenkezve.Facebookon ismertem meg. Jaj úgy félek.

2016. aug. 17. 18:44
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Csak ad önmagad és ne parázzrá. Ha beszélgetésnél szóba kerül nyugodtan elmondhatod hogy még senkivel nem voltál.

A csókra se kell ráparázni menni fog az.ösztönösen teszed majd amit kell.

2016. aug. 17. 18:48
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Csak legyél önmagad. Ha esetleg majd komolyabb lenne a kapcsolatotok akkor téged fog szeretni. Ha esetleg szépen rátérsz arra, hogy még kezdő vagy minden téren, akkor meg fogja érteni hidd el. Ha pedig nem, akkor nem érdemled meg!
2016. aug. 17. 18:50
 3/8 A kérdező kommentje:
Csak parázok a csóktól . És cikinek érzem
2016. aug. 17. 18:52
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Amiatt ne aggódj, könnyen fog menni a csók is. :D

Én is paráztam az első csók előtt,de egész jól ment.

Majd gyakoroltok együtt és egyre jobb leszel benne :)

2016. aug. 17. 19:51
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sem volt se barátom se barátnőm egészen 24 éves koromig. Semmi csók meg tényleg full tapasztalatlan voltam. Ráadásul semmi téma nem jut eszembe amikor idegenekkel vagyok hogy miről is beszéljünk. Aztán neten megismerkedtem egy fiúval. Na vele remekül tudtam beszélgetni mindenről. Aztán jött a nagy találklzás, tiszta idegbem voltam én is hogy basszus most mi lesz, mit kell csinálni meg hát még 3 évvel idősebb is vagyok nála akkor mi lesz?? De azt kell mondjam hogy fill profi voltam akkor abban a pillanatban. Tényleg igaz hogy öshtönösen jön minden.

Azt tudom mondani hogy ne aggódj, nyugi 😉

25f meleg

Ja és 1,5 éve együtt vagyunk már boldogságban 😊

2016. aug. 17. 20:16
 6/8 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen mindenkinek remelem ugy lesz :*
2016. aug. 18. 00:26
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Majd mesélj, hogy ment ^^,
2016. aug. 18. 10:10
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Majd mondd el mi volt :)
2016. aug. 22. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!