Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Első csókot kapni és az első...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első csókot kapni és az első szex mennyire meghatározó?

Figyelt kérdés
Pontosabban az érzés amit kivált a csók vagy a szex mennyire nyom pecsétet a jövöre. A személy akitől az első csókot kapod mennyire vált fontossá?

2016. okt. 29. 16:24
 1/8 anonim ***** válasza:
Meghatározó.
2016. okt. 29. 16:28
 2/8 anonim ***** válasza:
59%
Tapasztalatból: semennyire. Az első szexualitással kapcsolatos élményeket csak a jelenlegi, pseudo-ketesztény társadalmak tartják ennyire nagyra. Mivel a kíváncsiság, a "bevezetés" jellegű szertartások érzését felmagasztalják,istenítik. Ezért esnek sokan ilyen Disney rajzfilmes képzelgésbe, hogy nekik az első csók, szex az majd mesés körülmények között fog megtörténni, mert az akkora nagy életélmény. Hát nem az. Ugyanolyan az első, mint a többi csók, csak kissé rosszabb, mert akkor még esetlegesen tapasztalatlanabb vagy.
2016. okt. 29. 16:32
 3/8 RRR ***** válasza:

szerintem az,mert ha fájt,megalázó,rossz volt

utána irtó nehéz ezt "megjavítani" az elkövetkező nőnek,férfinek

2016. okt. 29. 16:45
 4/8 anonim ***** válasza:
Első csók nem volt meghatározó
2016. okt. 29. 17:41
 5/8 anonim ***** válasza:

Nekem az első csók azóta is meghatározó. Ő volt a legmeghatározóbb pasi az életemben. Azóta is (de ez szerintem véletlen, simán lehet, hogy másoknál lényegtelen).

Az első szex nem hagyott bennem ennyire mély nyomot (pedig legalább 2 évig együtt voltam a barátommal, de már alig emlékszek az első alkalomra).

2016. okt. 29. 20:36
 6/8 anonim ***** válasza:
Meghatározó. Mondjuk az első szexnél kérdés mit értünk ezalatt, mert nekem pl nem az vette el a szüzességem akivel először volt valamiféle szexuális kapcsolatom. Ez nem is volt így meghatározó, de az első férfi az életemben, ő nagyon is.
2016. okt. 29. 21:25
 7/8 anonim válasza:
A csók meghatározó volt nekem, viszont a szex nem igazán. bénák voltunk, nem volt olyan jó (de azért meg nem bántam) :D
2016. nov. 5. 20:03
 8/8 anonim ***** válasza:
Az elso csok elmeny szerintem nem meghatarozo. Csak az elso szex. Nekem az elso csokot ado szemely nem valt fontossa, es szerencsere nem o vette el a szuzessegemet.
2016. nov. 5. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!