Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nem full ciki, ha egy srác prostival veszti el? Lent kifejtem.
Szerintem butaság a majmokhoz hasonlítani az embert.
Messze áll egymástól a kettő. Itt azért több a "nőstény" és nem mind a legtökéletesebbre vágyik.
Egyszer élünk és igazából nincs mit vesztened.
Nem gáz ha az elsó aktus egy pillangóval történik.
Szerintem az a fontos, hogy egy minőségivel menj el házhoz aki teljesíti minden kívánságod (nem 30 perc alatt).
Az lenne a tré, ha egy utszéli rezes bőrű fogatlan ribizlivel vesztenéd el...
De mielőtt elmennél egy ilyen lányhoz előtte tegyél pár erőfeszítést keresni egy leánykát akivel megprobálhatnád elveszíteni. Fontos, hogy változtass a hozzá állásodon. Legyél bátrabb, rámenősebb és amivel eddig probálkoztál azt felejtsd el.
Azt hiszem kettőnk közül te hasonlítasz jobban az állatokra. Mi emberek vagyunk, nem csak a k..ráson jár az agyunk. Civilizáció, gondolkodás, kultúra, ez tesz minket emberré.Nagyon értékes emberek is vannak azok között, akiknek nem jut mindig csaj.
Ha még a puszta eröt is nézzük, akkor sem. Találkozzunk és döntsük el erővel. Nem vagyok a nők bálványa mackós alkatként, sokszor nem jut nekem nő... de ha találkoznánk, szó nélkül, kapásból eltörném a térdeted egy viperával, majd a pecsétgyűrűs öklömmel péppé-szilánkosra szétütném a fejedet. Motiváció már megvan az irományod miatt :)
Semmo köze az életreválósághoz ki mennyi nőt szerez barátom.
Egyébként már evolúciósan is f..ság a fajelméleted.
Ugyanis a félénk, visszahúzódó férfiak miért maradtak fent szerinted évmilliókon keresztül genetikailag?
Segítek: sokszor okos megoldásokkal hódították meg a nőt. Láttam egy filmet a majmokról. A nyeszlett kis szar akkor ment rá a puncira amikor félrenézett az alfa.
Embereknél pedig az óvatos, szerény, kedves, visazahúzódó apa jellemek is fennmaradtak, mert az alfák agyonba..szatták magukat a kardfogúval, a félénk gyerek elbújt a bokorba. Aztán amikor már csak ő maradt, szórhatta a magot.
"Vegyük alapul az állatvilágot."
Na, innentől kezdve rohadtul nem érdekel az érvelésed...
Csimpánz-prosti :DDDD
Amúgy szerintem butaság. Tuti megoldják valahogy.
4
A kis válaszoddal mindennek tűnsz, csak intelligensnek nem. De mindegy is, jót nevettem rajtad! :D
Nem tudom,hogy kinek vagy minek képzeled magad,de jó lenne leszállnod a magas lóról és kizárólag a saját életeddel kellene foglalkoznod,nehogy rosszul süljön el a dolog és úgyanúgy járj mint a kérdésedben említett fiúk.
Nem tudom a nemed nem is érdekel,szerintem csak a napi provokáló kérdést tetted fel,de ha igaz akkor csinálhatnál valami hasznosabbat is mint itt szórakozol az emberekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!