Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nem full ciki, ha egy srác prostival veszti el? Lent kifejtem.
Leállatoztad az embertársaidat, majd halálra ítléted őket, mert nem jut nekik nő...
Nem tudom hány éves vagy, és hogy milyen nemű, de ez nyílt provokáció és még gusztustalan is. Tippre egy gőgős p..csa lehetsz, aki mélyen lenézi a prostizós srácokat, netán egy alfahím aki 12 éves korában már lek.úrta a szomszéd 16 Julikát a nagynéni kanapéján.
Szóval kicsit vissza lehet venni az arcból.
Nem mellesleg eléggé erőteljes párhuzamot tudnék vonni a nácizmus alapjaival. Csak most nem zsidókat gázosítunk el, hanem amúgy is szerencsétlen férfiakat, akik sikertelenek a nőknél...
Logikailag meg szét lett szedve a gondolat valamelyik kommentben, ahol a nőknél béna csimpánzok genetikai előnyei lettek felhozva.
Nem... én tisztában vagyok az evolúciós hagyatékunkkal.
Sőt az egész szexualitás, párválasztás, szerelem... ez mind egy ösztönös állati jelenség.
DE, éppen az emelt ki minket az állati sorból, hogy az ösztönök mellett megjelent a gondolkodás. Egy ember már nem csak akkor marad életben, ha zabál, alszik, qúr stb. Sőt a nők számára sem a qúrós férfiak a vonzóak, hanem gyakran 30 felett választják az értelmes szerény, visszafogott apa jellegű férfiakat, és már kiöregszenek a macsó alfahím b...szógépekből.
Teljes ellentéte az evolúciós továbbörökítésnek. Ahogy megjelent a fogamzásgátlás, az ilyen Miguel féle macsók már nem tudják szórni a magjukat féktelenül, mert a nők dugásba belemennek, de a gyereket apa jellemtől akarnak, nem megbízhatatlan macsógyerektől, akinek 40 partnere volt már. Lehet van gyereked, nem azért mondom... de fogamzásgátlás nélkül lenne 40 utódod... így meg van egy. Pont annyi, mint akinek 30 év alatt volt egy nője kb és életrevalótlannak pecsételné a kérdező.
"Sőt a nők számára sem a qúrós férfiak a vonzóak, hanem gyakran 30 felett választják az értelmes szerény, visszafogott apa jellegű férfiakat, és már kiöregszenek a macsó alfahím b...szógépekből."
Tehát amikor a nőknél elkezd hervadni a virág, és már ropogósra keféltették a puncusokat az alfahímekkel, akkor keresnek egy szerencsétlen balekot, akivel felneveltetik a gyereküket, miközben eltartatják magukat. Rosszabb esetben egy ex-alfa gyerekét neveltetik fel a szerencsétlennel. Micsoda öröm, tényleg...:D
Pontosan így van... de ez nem olyan rossz kép, ahogy lefested. Nekem van egy nálam idősebb 30-40 közötti jóbaráti társaságom, és ott a nőknek egyiknek sincs alfahím barátja/párja/férje netán a gyerek apja. A jó humorú, kedves de azért határozott egzisztenciával rendelkező palikat fogták meg, akik közül egyik sem az az alfahím, macsó, stílus.
S jól látod, mi férfiak 30 felett kezdünk igazi férfivá érni, ahogy beindul a karrier, megjelennek az első szexi ráncok is, de még bőven erejünk teljében vagyunk. A magunk bivalyerős még ilyenkor.
Szeretem az érett nőket is, de 30 felett iszonyúan beindul a pánik. Látom ezt 30 feletti kolleganőimen. A fB-n 5 évvel ezelőtti képeken még hamvas virágszálak voltak, a többségük mostanra megfáradt, kiégett és frusztrált nő, akinek vagy van férj/gyerek.. vagy nincs, de akkor még rosszabb a kép.
A fiatal 25 éves csajok sokkal kedvesebbek és kevésbé reményvesztettek, mint a 30 feletti szinglik.
A cégnél 100-an dolgoznak kb 70 férfi, és bizony a 30 felettiek hót nyugisak, élik a karriert, sokan csajoznak még aktívan, öregedés nyoma se látszik rajtuk...
Szóval itt van a mi ütőkártyánk :D
"az ilyen Miguel féle macsók már nem tudják szórni a magjukat féktelenül"
Macsó? Miért macsó az, aki nem sajnálta az energiát, és tanult a kudarcaiból? Mert én sem úgy születtem, hogy tudtam csajozni! Sok-sok pofára esésárán tanultam én is, mint ahogy bárki előtt nyitva áll ez az út. Csak van, aki lusta, és inkább a nőket hibáztatja saját sikertelenségéért.
Alfahím? Ez megint a sikertelen fiúk elméletgyártásának szüleménye. Egy alfahím csak magával törődik. Az én sikereim kulcsa pedig abban keresendő, hogy én a csajok lelkével törődtem. A lányok testét minden fajankó meg tudja ölelni. Én a lelküket öleltem meg. Csak ezzel megint ott vagyunk, hogy ehhez előbb meg kell ismerni, ki kell tanulni őket. A tanulás, önmagunk hibáinak felismerése meg sokaknak büdös.
Örülök, egyébként, hogy ennyire odafigyelsz korábbi válaszaimra. De ha a Párkapcsolat rovatban is olvasgatnál néha, akkor azt is tudhatnád, hogy évtizedek óta boldog házasságban élek. És azt is, hogy nem egy, de nem is két gyerekem van, mind túl a harmincon, és ugyancsak boldog párkapcsolatban.
Jó én abból szűrtem le ezt, hogy a prostis kérdések alatt gyakorta hangoztatod, hogy 40 nőd volt. Nekem továbbra is macsó és alfahím vagy, ennyi. Teljesen mindegy, hogy hogyan csináltad, akkor is meghódítottál rengeteg nőt, tehát bárhogyan is, az életed egy nagy részét a nők meghódítására fordítottad.
Ehhez képest aki kevésbé sikeres a nőknél, akár mert a genetikai adottságai nem olyan jók, akár mert szorong, visszahúzódó stb... kb el se jutnak a léleksimogatásig, mert lekoptatják őket az első körben a csajok. Változott a világ, már nem a boldog 80-as években vagyunk, ahol faterom is sorra húzta be a lengyel diákcsajokat.
Itt sokkal de sokkal keményebb világ lett, hála a feministáknak és amióta nyomatják ezt a hímsovinisztázós dumákat, és már-már konvenció, hogy a nők 30 felett kiégnek a karrierjükben, férfigyűlölők, és állandóan azt hangoztatják milyen szar nőnek lenni a férfi előjogokhoz képest.
... ha nem futottam volna bele már az 5. ilyen huszonéves csajba én se mondanám ezt. (Belül meg továbbra is a határozott erős férfijellemet várják el, kifelé meg le-hímsovinisztáznak érte...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!