Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nem full ciki, ha egy srác prostival veszti el? Lent kifejtem.
"Az én sikereim kulcsa pedig abban keresendő, hogy én a csajok lelkével törődtem. A lányok testét minden fajankó meg tudja ölelni. Én a lelküket öleltem meg."
Igen nyilván, életed alatt annyi csajod volt, hogy 80? (valahol valamikor írtad) fölött már nem is számoltad, de valószínű, hogy a lelkükkel törődtél.:D El tudom képzelni, mikor minden héten más csajod volt kb., milyen lelki mélységeket szántottál. Mese habbal. Nem érdekel, hogy osztod a többnyire marhaságokat minden ilyen kérdés alatt, de hogy ekkora marhaságokat hogy tudsz írni, az még mindig meglep.:D
Nem érted a lényeget. Az, hogy én a lelküket öleltem meg, elsősorban az ismerkedési fázisra vonatkozik. Arra, hogy nem alfahímet játszó macsó voltam, hanem olyan fiú, aki bepillantást engedett az érzéseibe, és aki kíváncsi a lányok érzéseire és legtitkosabb gondolataira is. Érted, miről pampogok? Nem magamat adtam elő, hogy hú ÉN így, ÉN úgy, hanem róluk akartam mindent tudni. Ez a kulcs a szívükhöz.
Egyébként meg soha nem írtam 80-at. Az igazság az, hogy a feledés homályba merült a legtöbb név és arc, így összeszámolni nem tudtam. Azt tudom, hogy 50 körül volt, meg egy elrontott házasság is belefért.
Igen ez egy alfa hódítási technika. Amikor elhiteted velük, hogy érdekel az a sok szarság ami a lelkükben van :D ... bár a mai nőknél ez általában fél óra után öngyilkosságot eredményez. Tényleg rettentően kevés az a lány, akivel egy jót lehet beszélgetni, és mondjuk szingli is.
Egyébként meg nagyon káros, sőt egyenesen gyilkos dolog amit írsz. Nagyon könnyen félreértelmezhető, és már ki is neveltél egy romantikus filmeken felnevelkedett lélekbúvár "kedves fiú" nemzedéket.
Szigorúan tilos!
Csak akkor lehet igazán sikered a mai predátor nőknél, ha játszod az elérhetetlen flegmát. A kedvességet apró csomagokban adagolod. Ez a legjobb tanács mostanság, különben a szart is kitapossák belőled, ha becsicskulsz - szerelmesen nézel a szemébe és vágyod a gondolatait.
Hát öregem ha ez valaha működött, az ma már nem fog. Pofánröhögnek és megaláznak.
A lényeg, hogy nálam működik, egyes egyedül akkor szoktam elrontani, ha nagyon beleszeretek a lányba... és elgyengülök. Ledobom ezt a kemény férfi álarcot, és akkor végem. Kiszagolják ezt a gyengeséget és gyomronszúrnak. Legutóbb is így csesztem el. Volt egy gyönyörű lány, modellkedett is. Hót bunkó voltam vele, mert egy picsusnak tartottam. Az is volt egyébként, felületes gondolatokkal.
Imádott, a tenyeremből evett, kb a kiskutyámnak kezeltem. Egészen addig amíg be nem hódoltam neki, mert megbódított az illata. Elkezdtem romantikus lenni, megválogattam a szavaimat, próbáltam a lelkére hatni.
Egy hónap se tellt el, dobott a francba, hogy már nem szeret, nem ebbe az emberbe szeretett bele.
Ennyit a nagy lélekbúvárkodásról...
Javítás:
"Ez a legjobb tanács mostanság: TILOS BECSICSKULNI
különben a szart is kitapossák belőled, ha becsicskulsz - szerelmesen nézel a szemébe és vágyod a gondolatait.
Kettőnk között az a különbség, hogy én szeretem a nőket. S mivel szeretem őket, meglátom bennük a szépet, a jót is. Nincs ugyanis velük semmi baj Ma is ugyanolyanok, mint régen voltak. A baj benned van, mert nem tanultad meg, és nem is vagy halandó megtanulni a lelkivilágukat. Férfiaggyal közelítesz hozzájuk, férfiakra jellemző reakciókat vársz el tőlük. Logikát vársz el tőlük, miközben ők évmilliók óta az érzéseikre, a megérzéseikre hagyatkozva élnek. Semmivel sem rosszabbak nálad. Csak MÁSOK! Neked kell tudni, neked kell megtanulni, hogy mi az, amit elvárhatsz tőlük, és mi az, ami kívül esik a kompetenciájukon.
Ez a csicska szöveg meg, ne is haragudj, marhaság! Elmaradott zsákfalvakban szokás a párkapcsolatot alá-, illetve fölérendelt viszonyként értelmezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!