Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi időre volt szükségetek a legeslegelső szex előtt? Vagy meddig vártok az első szexig?
Mostanában jöttünk össze a barátnőmmel. Eddig volt 4 találkozónk/randink, de a távolság miatt a következőket úgy tudnánk megoldani, ha ott aludnék nála. Ez egy kicsit megijeszt, egyrèszt mert nekem ő az első nő az életemben, teljesen tapasztalatlan vagyok, másrészt pedig, mert félek, hogy hogy reagálna ha visszautasítanám és nem szexelnék még vele.
Egyébként nagyon jól érzem magam vele, jól megvagyunk csak nekem még idő kell. Ti mit szólnátok a helyében? Haragudnátok? Bután venné ki magát, ha visszautasítanám a közeledését??
20L a barátnőm 25L
A kommunikáció minden jó kapcsolat alapja, ezt jegyezd meg.
Tehát azt se kell titkolni, hogy neked ő az első és azt se, hogy nem szeretnéd elsietni. Egyszerűen csak beszéld meg vele. Nem kell ismeretlenekkel spekulálni, mert amit ő gondol azt csakis ő maga tudja.
Ha nem lehet vele nyíltan beszélgetni, akkor minek egyáltalán partner?
Hát mi megismerkedtünk, nem randiztunk meg semmi, csak ilyen barátság extrákkal dolog volt, így mi már a kapcsolatunk meg randizgatás kezdete előtt lefeküdtünk.
Ha neked idő kell akkor mondd el neki, meg fogja érteni, a szex nem olyan dolog ami kötelező...
22L
1# leírt kb mindent.
Egy pár vagytok.: nincs félelem, titok egymás felé.
Sok nyugalmat s sikereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!