Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdtem egy nővel és borzasztóan érzem magam érte. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
A volt főnököm férjes és kétgyerekes nő. Állandóan belém kötött a munkahelyemen, miatta veszítettem el a melómat nagyrészt. Az új munkahelyemen volt egy buli ahol ő is ott volt, kicsit ittam és bár nem voltam részeg de valahogy úgy alakult hogy ő akart hazavinni. De előbb hazament és behívott ahol tovább ittam és ott már ő is ivott. A férje külföldön dolgozik a gyerekek felnőttek nem voltak otthon.Bocsánatot kért azért amit tett, és azt mondta hogy félt attól, hogy kiderül,a többi munkatárs előtt hogy mennyire tetszem neki. Ezért bántott annyit de fájt neki amikor elmentem onnan, és felmondtam. Ezután sírni kezdett,megölelt és megcsókolt. Olyanokat mondott, hogy mennyire szeret, imád. És lefeküdtem vele. Reggel hányingerem volt magamtól, hogy ezt tettem. Ez a nő hónapokig belekötött a munkámba, csúnyán beszélt velem én meg lefeküdtem vele. Ma reggel már írt, kérte hogy talizzunk még. Ti mit tennétek a helyemben?2018. máj. 7. 18:09
2/21 A kérdező kommentje:
Mire érted?
2018. máj. 7. 18:12
3/21 anonim válasza:
Haver előszór is van párod van valami ami visszatart? azon kívül hogy egy idióta akit leírsz legalábbis az érzéseit nem tudja jól kezelni. ha jó őt dugni csak nyugodtan. Ha nem veled, akkor mással fogja megcsalni a férjét. de első soron te tudod mit akarsz.
4/21 A kérdező kommentje:
Nő vagyok nem pasi.
2018. máj. 7. 18:14
5/21 anonim válasza:
Van egyébként ilyen hajlamod? Most akár vissza is vághatsz neki.
6/21 A kérdező kommentje:
Van amúgy szép nőnek tartom ha a jellemét nem nézem. Vonzódom hozzá, de undorítónak tartom azt amilyen ember. Ha belegondolok abba, hogy éreztem magam miatta totál kikészített, semmi nem volt jó neki a munkámban.
2018. máj. 7. 18:17
7/21 anonim válasza:
Bocsi, de erről a dologról ez a mém jutott eszembe:
Én nem tudom.. talán adnék neki egy esélyt hogy megismerjem munkán kívül, és persze még éreztetném vele egy kicsit, hogy nagyon nem volt fer amit tett. De az a kérdés kedves kérdező, hogy te mit szeretnél? Bosszút esetleg?
9/21 A kérdező kommentje:
Ez a baj hogy nem akarom bántani. Annyira szép estét töltöttünk együtt így hogy ittam is totál nem érdekelt amilyen volt. Meg amikor megöleltem mert sírt amikor elmondtam neki, hogy nem értettem miért gyűlölt ennyire. Hazudnék ha azt mondanám hogy nem érzek semmit iránta.Olyan mintha nem is ő lett volna, olyan gyengéd volt. De ha eszembe jut amiket mondott, ahogy kiabált velem akkor máris rosszul vagyok. Én sohasem tudnék ilyet tenni azzal akihez vonzódom. A legjobban az fáj hogy velem bánt a legrosszabbul a többiekkel ennyire nem durvult csak még kb 2-3 emberrel, annyira rossz volt így dolgoznom járni.
2018. máj. 7. 20:27
10/21 anonim válasza:
Szerintem az első válaszoló úgy érti, hogy nem komolyan mondta neked a dolgokat, csak hogy leplezze, hogy tetszel neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!