Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ki az a közismert személyiség (lehet magyar, külföldi és akár heteró is), akivel a legszívesebben bújnátok ágyba?
Figyelt kérdés
(Leszbikus kategória.)2018. ápr. 23. 17:32
2/20 anonim válasza:
A született feleségek főszereplőivel !
Na de Channing Tatum és Leonardo Dicaprio is elég jó lehet az ágyban ! És Hajdú Péter...
4/20 anonim válasza:
Szerintem a kettes nem elnézte a kategóriát hanem ezek már direkt csinálják :D
6/20 anonim válasza:
Alycia Debnam, Emilia Clarke. Nem csak ágyba bújni, akár komoly kapcsolatot is eltudnék velük képzelni. Emilia nagyon aranyos és kedves a rajongókkal is. Alycia pedig eszméletlen vicces és laza. Mind a ketten nagyon megkapó személyiséggel rendelkeznek. :)
7/20 anonim válasza:
Miért lett mindenki lepontozva? Most komolyan...
8/20 anonim válasza:
6-os vagyok. Valószínűleg az illetőnek nem tetszik a stílusunk. :D
9/20 anonim válasza:
Én viszem azt a lányt, amelyikkel nem a 6-os jön össze :D :D :D
10/20 anonim válasza:
Csak szeretnék velük összejönni. :D Ez ilyen álmodik a nyomor. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!