Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek bejön az ilyen csaj?
sokszor csajos,de neha hord fius ruhakat de megsem tunik benne fiusnak,sportol tehat izmosabb teste van
szemelyisege olyan hogy szeret kedveskedni,gondoskodo tipus,ő tölti be ugymond a pasi szerepet de kulsőre azert csajos ahhoz kepest hogy leszbikus
jo azert nem mondom h tulzasba esik a szerepben
hanem csak olyanra gondolok hogy kocsija van es ő a sofor mindig,ő hozza bujnak,vedelmezobb tipus stb
én is fiúsabb vagyok, szeretek bújni is, mindegy, hogy kis vagy nagy kifli vagyok, mindkettőt imádom és rohadtul nem tudok vezetni... :D és elárulom, hogy hetero kapcsolatokban is sokszor szeretnek bújnia férfiak és van aki nem tud vezetni, ne legyél már ilyen szexista... :(
én csak egy lányt szeretnék, akit egyenrangú társamként kezelhetnék, és akinek természetesen erre van igénye, akárcsak nekem :)
Nekem igen.
Ezt a "pasi szerep" dolgot is túl bonyolították az előbbi hozzászólók mint itt kb. mindent :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!