Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Milyen az a fiús lány? Mármint...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen az a fiús lány? Mármint személyiségre kire mondják, hogy fiús?

Figyelt kérdés
Mert azt értem, hogy külsőre milyen.. De mire gondolnak mikor azt mondják, hogy fiús valaki? (és nem a külsőre céloznak)

2017. ápr. 25. 15:05
 1/5 anonim ***** válasza:
86%

Rám pl szokták....en kifejezetten nem vagyok fiús külsőre, sőt nőiesebb vagyok a legtöbb nőnél, de:

Őszinte és nyers vagyok, es kimondom amire gondolok nyíltan, imádom a pc/konzol gameket, imádom a sportot, szeretem a sört, ha szórakozásról van szó akkor inkább beülni egy kocsmába és darzozni biliárdozni, és nem érdekelnek a csajos beszédtémák, nem is jövök ki jól a lányokkal. Kicsi korom óta fiúkkal bandáztam. Ennek ellenére imádok csinosan öltözködni és órákig készülődni, de legalább időben elkezdem :D

2017. ápr. 25. 15:24
 2/5 anonim ***** válasza:
80%

1. te álomnő lehetsz :)) Az ilyen nők a legérdekesebbbek :D

Kérdező: aki maszkulin. Nyersebb, kevésbé érzelmes akár, olyan a kisugárzása, a viselkedése, a testbeszéde, ami egy pasira hajaz.

2017. ápr. 25. 19:42
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
mondják nekem is. mondták. mondjuk nem érdekel a sminkelés, vásárlás. más témák jobban érdekelnek. nem taktikázom ilyen "női dolgokkal" sose, egyenes vagyok. nem vagyok túl nőies viselkedésileg, nem bírom a "sit like a lady" érzést. nem halok be egy csecsemőtől. imádom mikor apám magyaráz nekem szerelésről, vezetésről, politikáról. szeretem ezeket hallgatni, és érdekesnek találom. kivitelezést persze még gyakorolni kell :D nagyjából ennyi, de minden ismerősöm egyetért abban, hogy én nem is vagyok nő:D
2017. ápr. 28. 12:26
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nálam is az van, mint az utolsónál. Egyedül a hosszú hajam nőies bennem, meg hogy túl érzelmes vagyok :D
2017. ápr. 28. 16:26
 5/5 anonim ***** válasza:
54%

Rám is szokták mondani, nem mindig tudok mit kezdeni vele, de ez van.:D Szintúgy jellemző rám a nyers stílus, hogy nyíltan beszélek szó szerint bármiről, az eufemizmust teljes mértékben elvetem, baromi álszent dolognak tartom. Szarkasztikus megjegyzéseim vannak, és kicsit "sötét" humorom, talán többet is káromkodom, mint egy átlagos nő. Bár valójában érzékeny vagyok, ez elsőre kicsit sem látszik rajtam, de még másodjára sem, szóval rendszerint erős ember benyomását keltem. Nehezen kezelem az érzelmeket. A legtöbb dologról határozott véleményem van, ami mellett nem félek kiállni, állítólag még érvelni is tudok. Szeretek inni (akár sört), zenéből sem éppen a lightosat kedvelem, világéletemben metalt, hard rockot és társait hallgattam. Rendetlen vagyok.

Szerintem ez minden, az érdeklődésemet nem mondanám se kimondottan pasisnak, se csajosnak, és öltözködésileg is nőies, sőt elegáns szoktam lenni.

2017. ápr. 28. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!