Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen az a fiús lány? Mármint személyiségre kire mondják, hogy fiús?
Rám pl szokták....en kifejezetten nem vagyok fiús külsőre, sőt nőiesebb vagyok a legtöbb nőnél, de:
Őszinte és nyers vagyok, es kimondom amire gondolok nyíltan, imádom a pc/konzol gameket, imádom a sportot, szeretem a sört, ha szórakozásról van szó akkor inkább beülni egy kocsmába és darzozni biliárdozni, és nem érdekelnek a csajos beszédtémák, nem is jövök ki jól a lányokkal. Kicsi korom óta fiúkkal bandáztam. Ennek ellenére imádok csinosan öltözködni és órákig készülődni, de legalább időben elkezdem :D
1. te álomnő lehetsz :)) Az ilyen nők a legérdekesebbbek :D
Kérdező: aki maszkulin. Nyersebb, kevésbé érzelmes akár, olyan a kisugárzása, a viselkedése, a testbeszéde, ami egy pasira hajaz.
Rám is szokták mondani, nem mindig tudok mit kezdeni vele, de ez van.:D Szintúgy jellemző rám a nyers stílus, hogy nyíltan beszélek szó szerint bármiről, az eufemizmust teljes mértékben elvetem, baromi álszent dolognak tartom. Szarkasztikus megjegyzéseim vannak, és kicsit "sötét" humorom, talán többet is káromkodom, mint egy átlagos nő. Bár valójában érzékeny vagyok, ez elsőre kicsit sem látszik rajtam, de még másodjára sem, szóval rendszerint erős ember benyomását keltem. Nehezen kezelem az érzelmeket. A legtöbb dologról határozott véleményem van, ami mellett nem félek kiállni, állítólag még érvelni is tudok. Szeretek inni (akár sört), zenéből sem éppen a lightosat kedvelem, világéletemben metalt, hard rockot és társait hallgattam. Rendetlen vagyok.
Szerintem ez minden, az érdeklődésemet nem mondanám se kimondottan pasisnak, se csajosnak, és öltözködésileg is nőies, sőt elegáns szoktam lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!