Miért nem találok jellemre, személyiségre vonzó lányt? Miért van akkor ilyen sok külsőre vonzó lány, ha belül nem vonzó egyik sem?
Figyelt kérdés
2014. aug. 19. 13:31
1/7 anonim válasza:
Mert kevés olyan van, aki belsőleg is nő. Aki csak csomagolásban szép, az ösztönlény, dugni aztán dobni való, annyit is érnek.
2/7 anonim válasza:
Külsőre könnyebb szépnek lenni, mint belülről. A szép csomagolás lehet, hogy üres dobozt rejt... Ez igaz az emberekre is. :)
3/7 anonim válasza:
A rendesek rondák,a szépek meg krvák .Ez van
4/7 anonim válasza:
Fiatal lehetsz kérdező. Az igazi szépséget a lélek adja. A szép és okos lány kérdésköre.
5/7 anonim válasza:
Vannak külsőleg és belsőleg is vonzó lányok ,csak nagyon ritka,legtöbbjüknek van barátja!
Szerintem inkább keresgélj az átlag lányok között,és biztosan találni fogsz !
6/7 A kérdező kommentje:
Én legjobban épp a csúnya meg átlagos külsejű lányokban csalódtam, egyáltalán nem jobbak, mint a szépek, sőt...
2014. aug. 19. 15:29
7/7 anonim válasza:
Óriási csajozós múltammal (22, egyébként poén), meg úgy egyébként hatalmas életbölcsességemmel eljutottam ahhoz a megállapításhoz, hogy ha az egész világ sz"r, akkor nem biztos, hogy a világgal van a baj. Én nemcsak belsőre, de külsőre sem találok olyat, aki megfogna. Nem a nők csúnyultak el, hanem én hülyültem meg, hogy mindenkiben azt az egy nőt keresem. Szóval nézz lelked legmélyebb bugyraiba, ismerd meg önmagad, és tett fel újra a kérdést: biztos a lányokkal van a baj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!