Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Bakancslistás vagy sem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bakancslistás vagy sem?

Figyelt kérdés

Én egy életre való lány vagyok és felmerült bennem az hogy (nem hiszem hogy komplexus) lennék egy 35-40 évessel,már csak azért is mert lázba hoz. Sok minden érdekel mint kb minden fiatalt így élete negyedénél. Azért,mert eddig sok olyan emberrel találkoztam akit baromira nincs kedvem a saját másomra formálni,könnyen befolyásolhatók,unalmas. A magasabb korosztály elsajátította az életét valamire már így nem kell foglalkozni azzal. Igazából ez rizsa baromira uncsi igen:D

Szóval basszus ismeritek a Toldi klubbot Budapesten? Komolyan,szoktak lenni wow események és egy intelligens csajszival sem taliztam eddig mármint olyan akivel folytatnám..Nem csókolok azonnal (túl szexi száj :DD ezt ki kell érdemelni) Dürerbe is voltam,Undergroundba meg a Toldi közelébe van még valami gőzöm nincs már

Tömeg kislányok,cuki barátnőkkel jaaj bocsánat itt semmi pinkes jelző nincs is..

Mikortól tudjuk meg hogy hová tartozunk?

Hogy mi érdekel igazán?

Ha rosszul döntünk mi van ha sosem jövünk rá hogy hibáztunk csak akkor mikor már túl késő?

Állandó személyiség változtatás és hangulatingadozás befolyásolja az "énképet"?

:)

Annyi kérdésem van és állandóan megyek minden felé csak gondolkozok

Vezet ez valahová?

Milyen típusú emberek közé sorolnátok?

Csak ne mondjátok légyszi a félig zakkant kezdődő phszihiátriás esetet :D

Komi please:)

Egy lány (ya ha valaki zsír választ szeretne adni de nem tudja elkezdeni elárulok pár infót magamról privibe)

:*

2017. márc. 8. 22:41
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
80%
Istenem... te tudsz magyarul is beszélni esetleg?
2017. márc. 8. 22:42
 2/16 anonim ***** válasza:
50%
Írj pár infót magadról privibe is :)
2017. márc. 8. 22:48
 3/16 A kérdező kommentje:
Rossz napod van első?
2017. márc. 8. 22:49
 4/16 anonim ***** válasza:
97%
En az a korosztály vagyok, akit keresel, de belefaradtam abba is amit eddig írtál- pontosan az a kategória vagy, akiket leírtál h előlük menekulsz. Csiricsáré pinkpitsa, aki egyfolytában beszél a semmiről.
2017. márc. 8. 22:52
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Te nem félig vagy zakkant... 😊

Az ember legtöbbször csak Utólag jön rá hogy hibázott, hogy mi lett volna a jó. És a személyiség, igen, a sok tapasztalat által folyamatosan fejlődik. Legalábbis jó esetben 😊

A többire nem tudok válaszolni 😊

2017. márc. 8. 22:55
 6/16 A kérdező kommentje:
:)
2017. márc. 8. 23:06
 7/16 anonim ***** válasza:
96%

Kérdésedről a következő vicc jutott eszembe.

- Mi a jó az orális szexben?

- Az a tíz perc csönd.

2017. márc. 9. 08:23
 8/16 anonim ***** válasza:
93%
Basszus, nagyon egyetértek az elsővel és az utolsóval, (szakadtam ezen a viccen XD ) alig tudtam kibogarászni, hogy miről is van szó, és már attól lefáradtam hogy olvaslak, nagyon komoly lehetsz élőbe, amolyan miután találkoztam veled, hazamegyek és napokig nem akarok emberek közé menni..
2017. márc. 9. 15:37
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Olyan összevisszaság van itt... Egymásra hányt szavak halmaza, ami éppen eszedbe jutott, fuhh... És még a szöveg felénél nem tudtam megérteni, hogy mit akarsz ebből kihozni. :D

Nem akarlak egyébként se az eddigiekkel, se a továbbiakkal sem bántani, viszont én azt látom - szigorúan csak ebből a szövegből leszűrve -, hogy többre gondolod magad a korosztályodnál, viszont ez nincs így. Igen, azért szeretnél egy érettebb társat magad mellé, mert szerintem te is érzed, hogy ő visszatudna fogni, letudna rángatni a földre, és tanítani is tud téged.

Az előző válaszokkal egyébként 100%osan egyetértek!

2017. márc. 9. 16:15
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

"- Mi a jó az orális szexben?

- Az a tíz perc csönd."

:"DD

2017. márc. 9. 16:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!