Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Bakancslistás vagy sem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bakancslistás vagy sem?

Figyelt kérdés

Én egy életre való lány vagyok és felmerült bennem az hogy (nem hiszem hogy komplexus) lennék egy 35-40 évessel,már csak azért is mert lázba hoz. Sok minden érdekel mint kb minden fiatalt így élete negyedénél. Azért,mert eddig sok olyan emberrel találkoztam akit baromira nincs kedvem a saját másomra formálni,könnyen befolyásolhatók,unalmas. A magasabb korosztály elsajátította az életét valamire már így nem kell foglalkozni azzal. Igazából ez rizsa baromira uncsi igen:D

Szóval basszus ismeritek a Toldi klubbot Budapesten? Komolyan,szoktak lenni wow események és egy intelligens csajszival sem taliztam eddig mármint olyan akivel folytatnám..Nem csókolok azonnal (túl szexi száj :DD ezt ki kell érdemelni) Dürerbe is voltam,Undergroundba meg a Toldi közelébe van még valami gőzöm nincs már

Tömeg kislányok,cuki barátnőkkel jaaj bocsánat itt semmi pinkes jelző nincs is..

Mikortól tudjuk meg hogy hová tartozunk?

Hogy mi érdekel igazán?

Ha rosszul döntünk mi van ha sosem jövünk rá hogy hibáztunk csak akkor mikor már túl késő?

Állandó személyiség változtatás és hangulatingadozás befolyásolja az "énképet"?

:)

Annyi kérdésem van és állandóan megyek minden felé csak gondolkozok

Vezet ez valahová?

Milyen típusú emberek közé sorolnátok?

Csak ne mondjátok légyszi a félig zakkant kezdődő phszihiátriás esetet :D

Komi please:)

Egy lány (ya ha valaki zsír választ szeretne adni de nem tudja elkezdeni elárulok pár infót magamról privibe)

:*

2017. márc. 8. 22:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy?
2017. márc. 9. 19:22
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj már te "egy lány".

Az ilyen ordenáré baromságokat, mint "A magasabb korosztály elsajátította az életét valamire" meg "Állandó személyiség változtatás és hangulatingadozás befolyásolja az "énképet"?" te magadtól találod ki vagy segít valaki ennyire hülyeségeket összehordani? Nettó halandzsa az egész, ömlesztve azzal, hogy lenyeltél egy mai kistinik által használt "menő" szavak gyűjteményét és random dobálod be 2 szó közé, ami onnan eszedbe jut.

Körülbelül a magukat nagylánynak képzelő tinilányok írnak ilyen hangzatos, mélynek tűnő hülyeségeket, közben más meg sírva röhög rajtad... Ha mindenki másban van a hiba szerinted, akkor van egy elég szar hírem, inkább veled van a probléma...

2017. márc. 9. 19:49
 13/16 anonim ***** válasza:
Én 16nak tippelném :D
2017. márc. 9. 20:34
 14/16 anonim ***** válasza:
Semmi gond nincs veled szerintem 19 .20 körüli lehetsz :) egyszerűen nem találod önmagad. Figyelj adok egy jó tanácsot ne gondolkozz azon hogy mit csinálsz holnap vagy holnapután vagy jövő héten egyszerűen élj a mának ... Menj szórakozz éld az életed amit eddig tettél ne bánd meg nagymamám mondta mindig mit ma még meg tehetsz ne halaszd holnapra mert egyszer csak azon veszed észre magad hogy ráncos lesz a p... 😂 szóval ne aggódj majd megtalálod azt is hogy hol a helyed de most éld az életed #egy 21 éves lány # !
2017. márc. 9. 21:11
 15/16 A kérdező kommentje:
:DDDDDD
2017. márc. 9. 22:31
 16/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Először is, mint ahog már többen is megjegyezték, kérlek, próbálj meg legközelebb világosan fogalmazni, hogy a többiek is megértsék, hogy mit szeretnél kérdezni. A kérdés címe legyen egyértelmű, és a kérdés kifejtése vonatkozzon a címre. Ezzel sokat segítesz a GyK közösségnek, és magadnak is, hogy hasznosabb válaszokat kapj.

Ilyen nagy korkülönbség mellett egy párkapcsolat mindkettőtöktől sok áldozatot, alkalmazkodást kíván. E mellett érettséget, főleg tőled. Az írásod alapján domináns személyiség vagy. Egy hosszútávú kapcsolat mindkettőtöktől kompromisszumokat követel. Próbálj meg legközelebb Te is egy kicsit engedni, Te is egy kicsit odafigyelni a Párodra, mivel egy párkapcsolat két emberről szól, és egymásért vagytok, nem pedig ő érted.

Ha a WoW-on nem találtál senkit, akkor ne keseredj el, gondolom vannak online felületek, ahol a leszbikus nők ismerkedni szoktak. E mellett van az Ösztrosokk.

Milyenek a barátaid, barátnőid? Véleményem szerint egy jó párkapcsolat alapja, hogy jó barátnők legyetek. Hogy meglegyen közöttetek az összhang, hogy ne legyenek egymással szemben titkaitok. Hogy legyenek közös élményeitek. Azon felül már csak mellékes, hogy testileg is egymásra tudtok hangolódni. (Bár magamból indulok ki, szerintem sokkal jobb egy olyan nővel lenni, akivel ismeritek egymást, és lelkileg meg tudsz nyílni előtte, akkor nem lesz akadály köztetek testileg sem, és, ha igen, akkor azt utána meg tudjátok beszélni.)

A többi kérdésed önismereti jellegű, amire csak Te tudsz válaaszt adni. Javaslom, hogy olvass többet, esetleg, hogy járj önismereti foglalkozásra, ebben az ismert LMBT szervezetek tudnak segíteni.

2017. márc. 12. 17:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!