Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus kérdés! Akik most szinglik, mióta szinglik, és vágynak-e kapcsolatra?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 19. 13:18
11/19 anonim válasza:
#12 természetesen hogy le lettunk. Plane hogy a szinglit anno a single=egyedülálló esetre alkalmaztuk. Aztán bejött a keksz es nujork, ami a szinglit másképp értelmeztette. Szóval ja, single vagyok, majdnem egy éve. Nemtom hanyas voltam asszem ötös.
12/19 anonim válasza:
Ne vitatkozzatok vele lányok.Jelentsétek,hogy értelmetlen dolgokat ír és majd okoskodhat ha törlik a válaszait😈
13/19 anonim válasza:
Most akkor én is vicces leszed, de hát 19 éve szingli vagyok, de ettől függetlenül vágyok kapcsolatra csak nem találtam meg még a megfelelő lányt.
14/19 anonim válasza:
Attól még a köznyelvben mindenki arra használja a szingli szót hogyha valakinek épp nincs párja és nem feltétlenül azért mert nem akar. Te meg idejössz kötekedni egy hülye szón amikor pontosan tudod mit értett alatta a kérdező. És ezen hőbörögsz órák óta. Egy ki****ott szón. :DD
15/19 anonim válasza:
Okés. Én meg leírtam hogy mire aszociál mindenki amikor ezt a szót hallja. Szóval most befejezheted az értelmetlen vitát hogy a kérdező megkaphassa azokat a válaszokat amiket várt, amiért kiírta a kérdést. Köszi.
16/19 anonim válasza:
25 vagyok. Meg nem volt kapcdolatom, sajnos folyton platoi jellegu volt a szerelem. Mar nem vagyok ra, lehet, hogy a megszokas miatt. Elfoglalom magam mindig valakivel. Sokat dolgozok, eljarok futni, surun megyek rokonokhoz, szeretek zenet hallgatni, eleg sokszor fozok, legalabb gyakorlom. Szeretem az allatokat. Rokomokmal van kuzya is macska is.
17/19 anonim válasza:
Igen, jo lenne..
42L
( erdekes,par emberrel mar leveleztem itt, de nem tarskereses celjabol,csak egyeni problemak miatt irtak ram, mindenkinek valaszoltam, csupa pozitiv elmeny....tarskereso honlapok,meg csupa negativ elmenyek....)
18/19 anonim válasza:
Mindig van remény a szerelemre :)
19/19 anonim válasza:
Kb 1 ève!ès,igen már nagyon jöhetne valaki akit imádhatok,szeretgethetek,meglephetem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!