Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátság extrákkal kapcsolatra, hol érdemes keresgélni? Illetve kalandokra ki hol talál magának partnert?
Figyelt kérdés
19L2017. ápr. 7. 15:51
1/15 anonim válasza:
Most miért írtad ezt ki? 25 privát üzenetet fogsz kapni :D 29F
2/15 anonim válasza:
Hirtelen mennyi srác fog most lánnyá változni itt privátban....:D 29F
3/15 anonim válasza:
1. Muszáj minden ilyenkérdésnél odaírni, hogy sok privátot fog kapni? Már unalmas. Minden ilyen kérdésnél tudni lehet, hogy az első válasz ez lesz. Valami újat nem tudtok kitalálni? Kreativitás semmi?
4/15 A kérdező kommentje:
Kedves első... Gondoltam, hogy értelmes válaszokra lelhetek ezen az oldalon:). De én is tévedhetek. Sajnálom.
2017. ápr. 7. 21:24
5/15 anonim válasza:
Írj nekem és ismerjük meg egymást.
6/15 lira0803 válasza:
Én pl. a suliba találtam egy ilyen barátot... 😁
17/L/L
7/15 anonim válasza:
"Hirtelen mennyi srác fog most lánnyá változni itt privátban....:D 29F"
Úgyis lebuknak hamar, nyugodt lehetsz :D
Tudom a módját, mivel lehet az ilyen kiéhezett pöcölőket lebuktatni!
De legyen ez az én titkom! ;)
15/L/L
10/15 anonim válasza:
Facebook csoportok,társkeresők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!