Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hogyan oldjátok meg ha kedvese...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan oldjátok meg ha kedvesetek /kiszemeltetek távol lakik?

Figyelt kérdés
Ti hívjátok magatokhoz vagy ő jön hozzatok ? Nem féltek az első találkozásnál hogy utaztok kb 150 kmt és nem jön el a találkozóra ? En valahogy parazok az ilyen dolgoktol pedig nem vagyok már kislány . :D jogsim van autóm is .. Nem is az utazási költség kárbavesztese miatt félek hanem hogy hoppon maradok :D van ezzel más is így ? 23/LB

#Kapcsolat-leszbikus-tavolsag
2018. ápr. 6. 09:02
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem volt ilyenben még részem, de én úgy csinálnám, hogy Budapesten találkozunk és nem egymáshoz megyünk, főleg ha első találkozás. Én viszonylag nem lakok olyan messze Budapesttől ( vonattal max 90 perc ( igen ez nekem nem sok:D)). Ott találkoznék a lánnyal, főleg ha budapesti vagy ha a közelében lakik, ha még a Dunántúlon is lakik az illető, akkor is Budapesten találkoznék vele, mert pl a köztünk lévő távolság közepébe esik, meg ugye az egy központ.

Persze az, hogy hol találkozzunk függ attól, hogy ő és én hol lakok, hogy melyik város esik neki is meg nekem is útba, pl lehet neki nem esik Budapest útba, ezért más nagyvárosban kéne találkozni.

2018. ápr. 6. 09:55
 2/6 anonim ***** válasza:
Nyílván egyénileg kell megbeszélni, hogy hol,hogy a jobb találkozni,kinek a körülményei engedik meg hogy menjen a másikhoz stb. Elsőre szerintem is egy nyílvánosabb hely az ideális,pl.egy étterem,vagy ilyesmi és ha jól sikerült a randi a felektől függően a közel lakó meghívhatja magához a másikat.De ez annyira egyéni dolog hogy nem nagyon lehet általános leírást adni. Én pl.eleve csak olyannal találkozom,pláne ha ennyit kell utazni akivel már tartjuk annyi ideje a kapcsolatot,hpgy bízzak benne és lássam,hogy el akar-e jönni.
2018. ápr. 6. 10:12
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem kell ennyire rágörcsölni. Én másik országba mentem egy találkozó kedvéért, repülővel, úgy, hogy azelőtt egyszer látott engem egy szórakozó helyen. Én őt nem, csak fotón. :D Kaland volt, egybe kötöttem az utazást egy kis városnézéssel, találkoztam egy régen látott barátommal. Kitaláltam olyan programot a találkozó mellett, hogy semmiképp ne legyen kidobott idő/pénz. Nyilvános helyen találkoztunk, utána másképp végződött. Javaslom te se menj fel hozzá làtatlanba. :) A neheze azután kezdődött, mikor tudatosult, hogy komolyan gondolnànk a dolgot. :)

Nem kell attól tartani, hogy koppansz, előfordulhat, hogy nem szimpatikus a másik, vagy fordítva. És? Jön más. :)

2018. ápr. 6. 12:52
 4/6 anonim ***** válasza:

Első ilyen “odautazok találkozni” alkalomnál a másik lány totál meglepődött, hogy mégis ott talált a megbeszélt helyen, merthogy nem hitte hogy tényleg elmegyek... (?!?!?!)

Számomra ez teljesen érthetetlen volt, mivel bennem fel sem merült/merülne átcseszni így valakit. Nem is értettem honnan jutott ilyen eszébe?!

Szóval ezt azért érezned kell a màsikon valamennyire, hogy megbízhatsz benne, (legalább ebben, első körben) hogy ott lesz.

Persze nem garantált, hogy nem esel pofára, de inkább indulj útnak, mint ne! Ha megengeded, én ezt javaslom. :)

2018. ápr. 6. 21:04
 5/6 anonim ***** válasza:
Azta, de ismerős:D Randiznék veled egyszer:D
2018. ápr. 6. 21:07
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok tartalmas választ:D kedves válaszadó aki egy országot átutazott!

Bár mindenki ilyen bátor lenne mint te . Nagyon merész vagy :) én őszintén szólva paráznák. Elég pazázós típus vagyok lehet ezért is tartok ott ahol tartok:D

Utolsó válaszoló!

Ha te is ilyen félős vagy mint én akkor abból mit tudunk kihozni ? :D

2018. ápr. 7. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!