Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan oldjátok meg ha kedvesetek /kiszemeltetek távol lakik?
Nem volt ilyenben még részem, de én úgy csinálnám, hogy Budapesten találkozunk és nem egymáshoz megyünk, főleg ha első találkozás. Én viszonylag nem lakok olyan messze Budapesttől ( vonattal max 90 perc ( igen ez nekem nem sok:D)). Ott találkoznék a lánnyal, főleg ha budapesti vagy ha a közelében lakik, ha még a Dunántúlon is lakik az illető, akkor is Budapesten találkoznék vele, mert pl a köztünk lévő távolság közepébe esik, meg ugye az egy központ.
Persze az, hogy hol találkozzunk függ attól, hogy ő és én hol lakok, hogy melyik város esik neki is meg nekem is útba, pl lehet neki nem esik Budapest útba, ezért más nagyvárosban kéne találkozni.
Nem kell ennyire rágörcsölni. Én másik országba mentem egy találkozó kedvéért, repülővel, úgy, hogy azelőtt egyszer látott engem egy szórakozó helyen. Én őt nem, csak fotón. :D Kaland volt, egybe kötöttem az utazást egy kis városnézéssel, találkoztam egy régen látott barátommal. Kitaláltam olyan programot a találkozó mellett, hogy semmiképp ne legyen kidobott idő/pénz. Nyilvános helyen találkoztunk, utána másképp végződött. Javaslom te se menj fel hozzá làtatlanba. :) A neheze azután kezdődött, mikor tudatosult, hogy komolyan gondolnànk a dolgot. :)
Nem kell attól tartani, hogy koppansz, előfordulhat, hogy nem szimpatikus a másik, vagy fordítva. És? Jön más. :)
Első ilyen “odautazok találkozni” alkalomnál a másik lány totál meglepődött, hogy mégis ott talált a megbeszélt helyen, merthogy nem hitte hogy tényleg elmegyek... (?!?!?!)
Számomra ez teljesen érthetetlen volt, mivel bennem fel sem merült/merülne átcseszni így valakit. Nem is értettem honnan jutott ilyen eszébe?!
Szóval ezt azért érezned kell a màsikon valamennyire, hogy megbízhatsz benne, (legalább ebben, első körben) hogy ott lesz.
Persze nem garantált, hogy nem esel pofára, de inkább indulj útnak, mint ne! Ha megengeded, én ezt javaslom. :)
Köszönöm a sok tartalmas választ:D kedves válaszadó aki egy országot átutazott!
Bár mindenki ilyen bátor lenne mint te . Nagyon merész vagy :) én őszintén szólva paráznák. Elég pazázós típus vagyok lehet ezért is tartok ott ahol tartok:D
Utolsó válaszoló!
Ha te is ilyen félős vagy mint én akkor abból mit tudunk kihozni ? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!