Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
(leszbikus kérdés) Ti képesek vagytok a kiszemeltetek kedvéért olyan dolgok iránt érdeklődni ami addig hidegen hagyott?
Gondolok itt olyasmire,hogyha a lány szereti a sportlövészetet pl és ti eddig még a közelébe sem jártatok a dolognak,de azért mert ő kedveli ezért ti is elkezdtek érdeklődni a sportlövészet iránt ,hogy imponáljatok neki vagy egyszerűen csak átragad rátok
ezt most jól megfogalmaztam,de remélem értitek
Hát most mondanám, hogy ha kipróbálnám a sportlövészetet ( ha már ezt hoztad fel) és tetszene akkor nem lenne baj, de ha a kipróbálás után is hidegen hagyna akkor nem tudnám eljátszani, magamra kényszeríteni, hogy érdekel, közbe meg nem. Nem érezném tisztességesnek ezt.
Bár én lehet ki se próbálnám az adott dolgot, mert eleve nem érdekel. De egy próbált megérne a dolog a kipróbálásra így belegondolva, mert hátha tényleg érdekelne... de tényleg, ahogy magamat ismerem akkor se érdekelne... :D
Nem jó magamra kényszeríteni egy dolgot, ami igazából hidegen hagy.
Persze másnak lehet menne ez.
Én szeretem megmondani az illetőnek, hogy engem ez a dolog nem érdekel.
Én ezt gondolom erről az egészről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!