Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
(leszbikus kérdés) Lányok! A párotok alacsonyabb vagy magasabb legyen nálatok?
Tudom,oly mindegy,de azért mégis.csak van bennetek egy olyan hogy mondjuk az alacsonyabb vagy magasabb lányok vonzanak jobban
légyszi írjátok le azt is,hogy ti milyen magasak vagytok
Én pl 170vagyok és gyengém ha a lány egy kb fél fejjel alcsonyabb nálam.
Legyen alacsonyabb!! Legalább pár centivel, vagy maximum legyen velem egymagas. Nem tudom miért így alakult nálam, de jobban érzem magam egy alacsony lánnyal, mint egy nálam magasabbal.
162 centi környékén vagyok.
1# Hát úgy,hogyha én vagyok a fél fejjel alacsonyabb akkor én vagyok az alcsonyabb
Vagy nem? O.o
Lehet egy kicsivel magasabb is , egy kicsivel alasonyabb is, csak ne legyen olyan szembetűnő a különbség.
Én 160 cm vagyok, olyan 155-165 között lenne az ideális nekem, de ezek csak számok,nyílván ha szeretek valakit akkor lehet 180 cm is, nem érdekel hogy esetleg mókásan nezünk ki, a lényeg, hogy azzal lrgyek akit szeretek:.
20/L
Persze,hogy nem
Úgy is kezdtem a kérdésem ,hogy tudom ,hogy mindegy igazából
Azért mert szeretek egy kicsit magasabb lenni a másiknál az nem jelenti azt hogy ha ő a magasabb akkor már "mennyé innen".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!