Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » (leszbikus kérdés) Lányok! A...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

(leszbikus kérdés) Lányok! A párotok alacsonyabb vagy magasabb legyen nálatok?

Figyelt kérdés

Tudom,oly mindegy,de azért mégis.csak van bennetek egy olyan hogy mondjuk az alacsonyabb vagy magasabb lányok vonzanak jobban

légyszi írjátok le azt is,hogy ti milyen magasak vagytok

Én pl 170vagyok és gyengém ha a lány egy kb fél fejjel alcsonyabb nálam.

2017. nov. 15. 23:51
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
28%
Nézőpont kérdése. Egy 190 magas lánynak te vagy a fél fejjel alacsonyabb. Hogy döntitek el, hogy melyikőtök legyen alacsonyabb?
2017. nov. 16. 00:15
 2/19 anonim ***** válasza:

Legyen alacsonyabb!! Legalább pár centivel, vagy maximum legyen velem egymagas. Nem tudom miért így alakult nálam, de jobban érzem magam egy alacsony lánnyal, mint egy nálam magasabbal.

162 centi környékén vagyok.

2017. nov. 16. 03:00
 3/19 anonim ***** válasza:
167 vagyok, es legyen nalam magasabb...
2017. nov. 16. 10:17
 4/19 A kérdező kommentje:

1# Hát úgy,hogyha én vagyok a fél fejjel alacsonyabb akkor én vagyok az alcsonyabb

Vagy nem? O.o

2017. nov. 16. 10:45
 5/19 anonim ***** válasza:
163 cm vagyok, inkább legyen velem egymagas vagy pár centivel alacsonyabb, de az se baj, ha pár centivel magasabb :)
2017. nov. 16. 11:21
 6/19 anonim ***** válasza:
90%

Lehet egy kicsivel magasabb is , egy kicsivel alasonyabb is, csak ne legyen olyan szembetűnő a különbség.

Én 160 cm vagyok, olyan 155-165 között lenne az ideális nekem, de ezek csak számok,nyílván ha szeretek valakit akkor lehet 180 cm is, nem érdekel hogy esetleg mókásan nezünk ki, a lényeg, hogy azzal lrgyek akit szeretek:.

20/L

2017. nov. 16. 11:30
 7/19 anonim ***** válasza:
#4 Igen, azt értem, csak azt kérdem hogy akkor, ha egy olyan csajnak tetszenél, mert ő is az alacsonyabbakat szereti, akkor alapból kikosaraznád, mert ő magasabb?
2017. nov. 16. 12:38
 8/19 A kérdező kommentje:

Persze,hogy nem

Úgy is kezdtem a kérdésem ,hogy tudom ,hogy mindegy igazából

Azért mert szeretek egy kicsit magasabb lenni a másiknál az nem jelenti azt hogy ha ő a magasabb akkor már "mennyé innen".

2017. nov. 16. 12:59
 9/19 anonim ***** válasza:
Magasabb legyen nálam minimum 2 cm-rel maximum 12-vel, de azt sem bánom ha ugyanakkora mint én.
2017. nov. 16. 16:49
 10/19 anonim válasza:
En 170 vagyok, es teljesen mindegy az illeto magassaga, bar nalam magasabb lanyt ritkan latok.. :D
2017. nov. 16. 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!