Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
(leszbikus kérdés) Lányok! A párotok alacsonyabb vagy magasabb legyen nálatok?
Figyelt kérdés
Tudom,oly mindegy,de azért mégis.csak van bennetek egy olyan hogy mondjuk az alacsonyabb vagy magasabb lányok vonzanak jobban
légyszi írjátok le azt is,hogy ti milyen magasak vagytok
Én pl 170vagyok és gyengém ha a lány egy kb fél fejjel alcsonyabb nálam.
2017. nov. 15. 23:51
11/19 anonim válasza:
Általában mindneki magasabb nálam, elég alacsony vagyok és utálom is. Mindegy mennyivel magasabb, 172 körüli a plafon számomra, én 160 vagyok. De persze nem a magasságába szeretek bele, szóval adja magát a dolog. :)
12/19 anonim válasza:
174 vagyok és imádom, ideális ha max 1-2 centivel alacsonyabb a társam. Amúgy mindegy.
13/19 anonim válasza:
En 163 cm vagyok kb es jobb szeretem, ha nalam magasabb lanyokkal hoz ossze a sors😋
14/19 anonim válasza:
Én 171 cm vagyok, a barátnőm 185 cm.
Engem igazából nem érdekel ki milyen magas, jól megvagyunk
15/19 anonim válasza:
Énorme 150 vagyok, szóval értelemszerüen à többség magasabb nálam ;)
16/19 anonim válasza:
Én 164 cm vagyok, és azt szeretem ha alacsonyabb nálam valaki.
17/19 anonim válasza:
Magasabb 😍 meg úgy alapból kicsit nagyobb (nem kövér, meg nem is férfias)
Barátnőm 180+,iszonyú szexi szerintem :D
De amúgy ugyan akkora mint én is mehetne, sőt felőlem akár kicsit kisebb is.
Én 170 vagyok.
18/19 anonim válasza:
Én 164 cm vagyok, szeretem, ha magasabb a leányzó nálam.
19/19 anonim válasza:
Én 158cm magas vagyok ,szóval az ideálom 155 és 175 között van:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!