Leszbi/biszex lányok, ti a nálatok magasabb vagy alacsonyabb lányokat preferáljátok?
Figyelt kérdés
Kérlek titeket kort is írjatok.2014. ápr. 9. 23:39
1/29 anonim válasza:
Nekem aztán mindegy a magassága. 19/L
2/29 anonim válasza:
ne legyen sokkal magasabb mint én.. meg sokkal alacsonyabb se
4/29 anonim válasza:
Első párom 14 centivel volt alacsonyabb, a mostani 2-vel magasabb. Nem számít a magasság.
5/29 anonim válasza:
Az exem röpke 18-20 centivel volt nálam kisebb, és bár akkor egyyáltalán nem zavart, azért nem preferálnám. A mostani párom 1-2 centivel alacsonyabb, ez tűnik az ideálisnak :)
20/L/L
6/29 anonim válasza:
magasabb legyen nálam, én 160cm vagyok
18/l
7/29 anonim válasza:
Bárcsak hetero nőktől is ugyanezt hallhatnám/olvashatnám:(
24F
8/29 anonim válasza:
Mindenképp magasabb legyen. Én 154 cm vagyok. Aki nálam kisebb,az már törpe.
9/29 anonim válasza:
Azért nem fogod ezt olvasni hetero nőktől, mert ők erősebb, dominánsabb párt akarnak. A leszbikus kapcsolatokban két egyenrangú fél van, a hetero kapcsolatokban a nők elnyomást várnak, a férfiak pedig egy szolgát akarnak.
Én 178 centi vagyok, de soha nem érdekelt milyen magas a párom.
Egy leszbikus
10/29 anonim válasza:
Én biszexuális vagyok, és mindig is inkább a fiúk felé húztam (fiúval van párkapcsolatom), de soha az életben nem vártam elnyomást! Alapelvárásom egy kapcsolattól, hogy egyenrangú felek legyünk. Nem tudom, hogy milyen alapon jelentesz ki ilyeneket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!