Leszbi/biszex lányok, ti a nálatok magasabb vagy alacsonyabb lányokat preferáljátok?
Én biszexuális vagyok, és férfiaknál sem érdekel (annyira) a magasság. Azért égi meszelő meg hónaljcirkáló se legyen. Az alacsony pasikkal sem lenne gondom, ha nem basznák fel az agyam a kissebségi komplexusukkal :( Még a 10 cm-rel magasabb pasim sem szereti, ha magassarkúban vagyok :/
Lányok/nők esetében ez kevésbé jellemző.
Biszexuális lány vagyok, de inkább a nők felé húzok. Mivel én nagyon magas vagyok (190 centi), elég nehezen találok olyan lányt, aki legalább is nem sokkal alacsonyabb nálam, pedig nekem az tetszik igazán ha a csaj legalább akkora mint én. :)
És igaza van annak aki azt írta, hogy az azonos nemű kapcsolatokban sokkal inkább az egyenlőségre törekednek a felek, ezt már én is tapasztaltam, és sokkal jobb érzés.
Kizárólag kb. egy magas. Ha már muszáj választani, akkor inkább legyen alacsonyabb.
22/L/L
Inkább a nálam alacsonyabbak, max. az egymagasak. Én 176-7 cm vagyok.
17,5/L/L
Bp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!