Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hogyan fogadták a szüleitek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan fogadták a szüleitek amikor megtudták hogy a lányuk leszbikus?

Figyelt kérdés
2017. nov. 15. 17:31
 1/5 anonim ***** válasza:
53%
Ne haragudj, hogy heteroként írok. Van egy leszbikus barátnőm, sőt lelektárs ő nekem. Nagyon sokáig halogatta, hogy megmondja a.szüleinek. Először elítélték Őket. Aztán, lecsengett, kb.3 hónap kellett a szüleinek, mire felfogták, s.ugyanúgy szeretik.
2017. nov. 15. 17:39
 2/5 anonim ***** válasza:
75%

Nekem apám azt mondta, hogy csak azért fogadja el, mert van még 2 tesóm akik heterók és így legalább tudja hogy nem hal ki a családi vérvonal.

Rosszul esett, de azóta sosem mondott semmi rosszat és normális velem ugyanúgy, mint azelőtt volt hogy nem tudta. Nem volt jó, de tudom hogy másoknak a szülei sokkal rosszabbul állnak hozzá.

2017. nov. 15. 19:20
 3/5 anonim válasza:
49%
Nekem teljes mertekben elfogadtak :)
2017. nov. 16. 18:13
 4/5 anonim ***** válasza:
34%
Sosem coming-outoltam, bár 16-7 éves korom körül anyám gondolt erre és ki is tagadott volna. Szerencsére apukámmal éltem. Ő a mai napig nem dolgozta ezt fel, mindneki elítéli, nem beszélünk róla. A család meg a rokonság sem kérdezi meg soha mi van velem ilyen téren, ki van magyarázva, hogy nincs időm ilyesmire, meg néha a 80 éveseknek kitalálok valamit. Nagy szégyen ez 30 évesen, de nem terhelem magamat feleslegesen. Van párom 2 éve, kb azóta max karácsonykor lát a család, persze nélküle.
2017. nov. 16. 18:47
 5/5 anonim ***** válasza:
63%

Nekem anyum mondta, hogy ö tudtam. Nem tudom honnan... Élégant lányos vagyok, és az emberek 90%a nem mondaná meg rólam. De hát ezért az anyukám.

Semmi gond nem volt belöle.

2017. nov. 16. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!